i & Lifestyle

Pentingkah Sijil Penyertaan?

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Masih ingat lagi entry ini mengenai University Malaya Student Website Competition 2013Saya masuk penyertaan, tapi secara peribadinya mungkin tak memenuhi ciri ciri yang diingin kan kerana masalah teknikal blog ini di bahagian menu navigation. Selepas tarikh tutup penyertaan baru lah selamat beli theme ni dan masalah tuh selesai dengan jayanya..

Cuma agak pelik, bila mana Cik Norfa hanya menerima sijil penyertaan dan tiada pengumuman pemenang di adakan. Kalau cek di google, memang tiada info mengenai pemenang pertandingan ini.. Adakah hanya hangat hangat tahi ayam? Ermm.. Entah la..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Adakah sebab penyertaan yang kurang dari pelajar UM? Mazamohd, Innanie Arrifin korang masuk tak?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Ini sijir yang diterima.. Hanya Soft Copy, tiada hard copy.. Agak kecewa sebenarnya.. Tapi apakan daya.. Sijil hanya di hantar melalui email. Sob sob…

norfanil 123

About the author

13 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge