Assalamualaikum..

Masih ingat lagi entry ini mengenai University Malaya Student Website Competition 2013Saya masuk penyertaan, tapi secara peribadinya mungkin tak memenuhi ciri ciri yang diingin kan kerana masalah teknikal blog ini di bahagian menu navigation. Selepas tarikh tutup penyertaan baru lah selamat beli theme ni dan masalah tuh selesai dengan jayanya..

Cuma agak pelik, bila mana Cik Norfa hanya menerima sijil penyertaan dan tiada pengumuman pemenang di adakan. Kalau cek di google, memang tiada info mengenai pemenang pertandingan ini.. Adakah hanya hangat hangat tahi ayam? Ermm.. Entah la..

Adakah sebab penyertaan yang kurang dari pelajar UM? Mazamohd, Innanie Arrifin korang masuk tak?

Ini sijir yang diterima.. Hanya Soft Copy, tiada hard copy.. Agak kecewa sebenarnya.. Tapi apakan daya.. Sijil hanya di hantar melalui email. Sob sob…

norfanil 123

13 COMMENTS

  1. Mula2 ri tu mmg xde lah rasa pelik sangat kot maybe ingat dorang just bagi sijil ni sbab kita join then kot nanti ada event kasi hadiah, but bila awk dah upkan entri ni rasa macam dah tertindas pulak
    jal recently posted..Kempunan Roti GoyangMy Profile

  2. actually kan kita dah agak dah dia buat benda ni sambil lewa. pada kita kan. sebabnya adalah dia cuba untuk memantu perkembangan blog. tu je! bukan nak buat pertandingan sangat pun!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge