Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. selepas 3 bulan kembali menumpukan sepenuhnya pada blog, trafik di blog agak memberangsangkan untuk blog ini. Memang bukan senang nak maintain blog, tapi bila ada usaha senang la.. InsyaAllah.Saya tak terfikir pun untuk buka iklan di blog, biasanya sebab kawan-kawan semua saya bagi free untuk permulaam.. Ye la.. kawan kawankan.. tapi sekarang saya buka untuk orang luar.. Jika berminat boleh la hubungi saya..

Hi,
Untuk mereka yang nak request untuk produk review atauapun sponsored post boleh email ke [email protected]
Jumlah trafik bulan saya akan berikan melalui email.
Dan ini senarai ponsored post & event yang sudi bekerjasama dengan saya.

Sponsored post & Event:

Jemputan event

1) Jom Serbu Himalaya Mobile Truck Tour! Hadiah menarik menanti!
2) Series 1 : Make Up And Beauty Workshop Series With Galaxtar, Inglot Cosmetics Asia and Jlo Zali 23 & 24 March 2013
3) Make Up and Beauty Workshop only RM300 at Hotel De Palma Shah Alam 
4) Jangan Pandang Nama, Pandang Bila Anda Dah Rasa 
5) Belajar Cara Make Up dan Special Effect (SFX)
6) Honda Civic Hybrid Test Drive | Full Review
7) Konvensyen Usahawan Muslim 2013

Jemputan Review Makanan

1) Country Chic Steak, dengan Sos Cendawan di Kenny Rogers
2) Beli Cookies yang paling sedap, Cookies yang kurang manis…
3) Berbuka Puasa di D’Arab Cafe, TTDI Jaya Shah Alam
4) Nasi Arab di Aroma Hijrah, TTDI Jaya

Review Produk

1) Peraduan iPunya P1, Menangi Volkswagen Golf TSI!!
2) – Tukar Kipas Siling untuk Cantikkan rumah
– Kipas Siling KDK Lima 5 Bilah Jadi Pilihan Seisi Rumah
3) – Rawatan rambut di Biolyn Hair Spa
– Biolyn Phyto Hyaluronic Acid Solution Untuk Kulit
4) Kipas Siling KDK Lima 5 Bilah Jadi Pilihan Seisi Rumah
5) Promosi Penghabisan Stok Sabun Aqura Tahan Ngantuk
6) The Face Shop : Natural Story
7) – P1 4G MIFI MX230 Compact dan Mesra Pengguna
– P1 4G Mifi MX230 Percubaan Coverage Sekitar Kuala Lumpur
– P1 4G Mifi MX230 Plan dan Perbandingan dengan MF230
8)  – Bila Norfanil Nak Tunjuk Skill Ala Ala Masterchef? – Shakiddo
– Nasi Minyak, Maaf Tak Ajak…
      – Resepi Nasi Minyak
9
)  – Wordless Wednesday : Rezeki Blogging dari Larrie Shoes
      – Jom Travel!! Terima Kasih Larrie Shoes
1
0) Agen Dropship Di Perlukan Untuk Produk Qaisya Slimming Nutrition

Sekiranya anda berminat untuk menjemput sayake event dan review makanan serta produk, boleh hubungi saya melalui email.

12 COMMENTS

  1. as salam
    Norfanil…sy ct…sy mmg suke ikuti blog nor…br nk mencuba untuk iklankn produk..
    Nak tayer norfanil…ada syarat ker nk bt iklan..byaran mcm maner..klu mahal2 sgt sy x mampu maklumlah br dlm biz online..
    Saya menjual produk shaklee..harap norfanil blh tlg saya..

    Tq byk2, moga Allah luaskan rezeki Norfanil..ameen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge