i & Blog

Cara Iklan di Blog

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. selepas 3 bulan kembali menumpukan sepenuhnya pada blog, trafik di blog agak memberangsangkan untuk blog ini. Memang bukan senang nak maintain blog, tapi bila ada usaha senang la.. InsyaAllah.Saya tak terfikir pun untuk buka iklan di blog, biasanya sebab kawan-kawan semua saya bagi free untuk permulaam.. Ye la.. kawan kawankan.. tapi sekarang saya buka untuk orang luar.. Jika berminat boleh la hubungi saya..

Hi,
Untuk mereka yang nak request untuk produk review atauapun sponsored post boleh email ke [email protected]
Jumlah trafik bulan saya akan berikan melalui email.
Dan ini senarai ponsored post & event yang sudi bekerjasama dengan saya.

Sponsored post & Event:

Jemputan event


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

1) Jom Serbu Himalaya Mobile Truck Tour! Hadiah menarik menanti!
2) Series 1 : Make Up And Beauty Workshop Series With Galaxtar, Inglot Cosmetics Asia and Jlo Zali 23 & 24 March 2013
3) Make Up and Beauty Workshop only RM300 at Hotel De Palma Shah Alam 
4) Jangan Pandang Nama, Pandang Bila Anda Dah Rasa 
5) Belajar Cara Make Up dan Special Effect (SFX)
6) Honda Civic Hybrid Test Drive | Full Review
7) Konvensyen Usahawan Muslim 2013

Jemputan Review Makanan

1) Country Chic Steak, dengan Sos Cendawan di Kenny Rogers
2) Beli Cookies yang paling sedap, Cookies yang kurang manis…
3) Berbuka Puasa di D’Arab Cafe, TTDI Jaya Shah Alam
4) Nasi Arab di Aroma Hijrah, TTDI Jaya


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Review Produk

1) Peraduan iPunya P1, Menangi Volkswagen Golf TSI!!
2) – Tukar Kipas Siling untuk Cantikkan rumah
– Kipas Siling KDK Lima 5 Bilah Jadi Pilihan Seisi Rumah
3) – Rawatan rambut di Biolyn Hair Spa
– Biolyn Phyto Hyaluronic Acid Solution Untuk Kulit
4) Kipas Siling KDK Lima 5 Bilah Jadi Pilihan Seisi Rumah
5) Promosi Penghabisan Stok Sabun Aqura Tahan Ngantuk
6) The Face Shop : Natural Story
7) – P1 4G MIFI MX230 Compact dan Mesra Pengguna
– P1 4G Mifi MX230 Percubaan Coverage Sekitar Kuala Lumpur
– P1 4G Mifi MX230 Plan dan Perbandingan dengan MF230
8)  – Bila Norfanil Nak Tunjuk Skill Ala Ala Masterchef? – Shakiddo
– Nasi Minyak, Maaf Tak Ajak…
      – Resepi Nasi Minyak
9
)  – Wordless Wednesday : Rezeki Blogging dari Larrie Shoes
      – Jom Travel!! Terima Kasih Larrie Shoes
1
0) Agen Dropship Di Perlukan Untuk Produk Qaisya Slimming Nutrition

Sekiranya anda berminat untuk menjemput sayake event dan review makanan serta produk, boleh hubungi saya melalui email.

About the author

12 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge