i & Lifestyle

Tarikh Permohonan Biasiswa JPA 2012 di lanjutkan

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum semua… ALhamdulillah.. Permohonan Biasiswa JPA telah pun di buka beberapa hari lepas. CUma yang tak best nya bila server JPA asyik down pada 7 dan 8 Ogos 2012. Oleh itu, JPA telah mlanjutkan tarikh tutup permohonan biasiswa JPA 2012 kepada 16 Ogos 2012…. Eh, saya nak mohon jugak ke? keke

 

Tak la.. sebenarnya adik saya yang apply..  untuk mereka yang bakal masuk Universiti September ini, saya SARANKAN mohon la Biasiswa  JPA ni.. Untung, tak rugi,.. kalau rasa ragu ragu takot tak dapat, takpe, mohon sahaja, kalau ada rezeki dapat la..

 

Saya pun pemegang biasiswa JPA.. alhamdulillah.. tak perlu bayar balik. Cuma yang peling nya tahun ni ada penghantaran dokumen sokongan melalui pos. Sebelum ni tak ada pun.. Itu yang buatkan saya terkejut. lagi lagi dia tulis perlu dihantar 15 ogos..

 

 

Dapatkan, Kosmetik dengan harga Promosi.. Murah oo!! Check This Out!!

 

Tapi alhamdulillah.. tarikh penghantaran dokumen sokongan melalui pos juga telah di panjangkan ke 30 ogos 2012. So masih ada lagi masa untuk anda semua siapkan dokumen sokongan yang diminta untuk memenuhi syarat permohonan biasiswa JPA..

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Untuk mereka yang nak buat permohonan biasiswa JPA 2012 boleh klik di sini http://esilav2.jpa.gov.my/


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

 

Artikal lain :

1) Internet Percuma Untuk 30 Hari? Biar betul…!

2) Oxygen Segar? haaa.. cmne nak dapat ni?

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge