Assalamualaikum semua… ALhamdulillah.. Permohonan Biasiswa JPA telah pun di buka beberapa hari lepas. CUma yang tak best nya bila server JPA asyik down pada 7 dan 8 Ogos 2012. Oleh itu, JPA telah mlanjutkan tarikh tutup permohonan biasiswa JPA 2012 kepada 16 Ogos 2012…. Eh, saya nak mohon jugak ke? keke

 

Tak la.. sebenarnya adik saya yang apply..  untuk mereka yang bakal masuk Universiti September ini, saya SARANKAN mohon la Biasiswa  JPA ni.. Untung, tak rugi,.. kalau rasa ragu ragu takot tak dapat, takpe, mohon sahaja, kalau ada rezeki dapat la..

 

Saya pun pemegang biasiswa JPA.. alhamdulillah.. tak perlu bayar balik. Cuma yang peling nya tahun ni ada penghantaran dokumen sokongan melalui pos. Sebelum ni tak ada pun.. Itu yang buatkan saya terkejut. lagi lagi dia tulis perlu dihantar 15 ogos..

 

 

Dapatkan, Kosmetik dengan harga Promosi.. Murah oo!! Check This Out!!

 

Tapi alhamdulillah.. tarikh penghantaran dokumen sokongan melalui pos juga telah di panjangkan ke 30 ogos 2012. So masih ada lagi masa untuk anda semua siapkan dokumen sokongan yang diminta untuk memenuhi syarat permohonan biasiswa JPA..

 

Untuk mereka yang nak buat permohonan biasiswa JPA 2012 boleh klik di sini http://esilav2.jpa.gov.my/

 

 

Artikal lain :

1) Internet Percuma Untuk 30 Hari? Biar betul…!

2) Oxygen Segar? haaa.. cmne nak dapat ni?

2 thoughts on “Tarikh Permohonan Biasiswa JPA 2012 di lanjutkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge