i & Produk

Penangan Garnier Sakura White Pinkish Radiance

Kebaikan garnier sakura white pinkish radiance
Written by Norfanil

Hi,

Aku kalau bab pencuci muka, krim muka aku boleh pakai semua jenis produk. Muka aku jenis neutral. Susah nak ada kesan buruk ataupun alergik dengan produk penjagaan muka.

Kesan yang hanya aku akan dapat adalah kesan positif seperti white head kat muka hilang, muka semakin putih berseri, dan tona muka kain sekata ataupun tak ada langsung kesan.  Orang terengganu kate, “supe tule je”..

Now aku try guna set Garnier Sakura White Pinkish Radiance.

Penangan Garnier Sakura White Pinkish Radish-4

Sekarang dah seminggu lebih saya menggunakan produk ni. Dulu saya pakai produk ‘mahal’ ni sekarang dah tukar dah. Produk ‘mahal’ saya tinggalkan kat Terengganu. hehe

1- Wangi
Produk garnier kebanyakkannya bau wangi. Termasuk lah Garnier Sakura White ni. Ada orang tak suka produk yang fragrance. Saya pun pelik kenapa.

2- Hilangkan white head
Siapa yang ada masalah muka banyak white head macam muka saya elok la pakai ni. Saya paling benci white head sebab buatkan tangan tak berhenti menggaru.

Banyak produk dah guna, tak jalan. Produk mahal juga jalan. Tapi sekarang pakai produk Sakura White alhamdulillah bila pakai tak rasa tangan nak menggaru.

3- Lebih segar.
Pakai Garnier Sakura White buatkan muka lebih segar. Ikut step yang saya akan tunjukkan kat bawah nanti, and you feel better walaupun masa pakai rasa attraction yang menyebabkan muka agak pedih.

4- Harga murah sikit dari sebelum ni.
Produk ‘mahal’ saya memang mahal. So sekarang saya dah kurangkan sikit perbelanjaan muka saya. Untuk tengok harga boleh baca di blog Cik Lili.

5- Gerakan untuk hilangkan black head.
Muka saya dengan black head memang best friend. Produk mahal saya tak dapat hilangkan white head. Setahun lebih pakai.

Masa pergi harituh, pakar Garnier cakap ini produk boleh kurangkan black head dan buatkan muka flawless. Jadi saya cuba sekarang dah lebih satu minggu. Nampak perubahan lebih licin. Cuma black head masih nampak lagi. Kena teruskan pakai untuk nampak kesan..

Sangat stress dengan black head. Muka dah makin putih tapi black head spoiled. Haishh.. Berharap sangat dengan Garnier Sakura ni..

Kenapa saya pilih Garnier Sakura Whita Pinkish Radiance

Penangan Garnier Sakura White Pinkish Radish Ultimate Serum-7

Garnier Sakura White Ultimate Serum.

Cara untuk segarkan muka dengan Garnier Sakura White Ultimate Serum.

1- Sapukan Ultimate serum di muka. Gunakan jari manis kedua-dua belah tangan, tekan sebanyak 3 kali di sebelah mata.
2- Bawa jari manis ke kepala dan urut secara anti-clockwise
3- Seterusnya guna jari terlunjuk dan jari tengah untuk buat gosokkan di hidung.
4- Bawa tangan ke pipi dan buat pusingan secara lembut.
5- Tepuk-tepuk pipi anda supaya serum meresap dengan betul.

Cara penggunaan produk Garnier Sakura White Pinkish Radiance

Selamat mencuba..

Terima kasih pada Garnier.
Produk :
Garnier Sakura White Pinkish Radish
Model utama :
Kak Nannie IsaYanti Lee.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

9 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge