i & Gajet

Penafian P1 : Pelanggan Mengamuk, Kereta rempuh KIOSK

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

P1 .. heboh sebelum ni mengenai beberapa keping gambar yang tersebar di Facebook dan laman sosial lain dan tak kurang juga kewujudan fanpage Anti-P1 di facebook.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Penyebaran gambar seorang pelanggan P1 yang mengamuk di Kiosk P1 di selayang Mall dan juga pelanggaran sebuah kereta di Kiosk P1 Damansara Utama menjadi hangat dan orang yang tak tau apa apa macam aku ni, mengiakan lah juga dengan gambar tersebut disebabkan ia seiring dengan perkhidmatan yang ditawarkan dikatakan agak teruk.

Tapi, hari ni, P1 mengeluarkan satu file untuk kami iaitu bloggers mengenai kisah sebenar gambar gambar tersebut.

pelanggan p1 mengamuk, p1 nafikan

Pelanggan P1 mengamuk, Betul ke?

Menurut P1, gambar seorang pelanggan P1 yang mengamuk di Selayang Mall berlaku pada Disember 2012. Insiden ini berlaku apabila pelanggan yang pergi ke kiosk P1 (Niche Concept) meminta bayaran balik tunai sebanyak RM100 bagi penamatan COP Private & Confidential. Powered by Packet One Networks (Cooling off Period). Berdasarkan terma, COP bayaran balik hanya boleh dikeluarkan dalam tempoh 45 hari SELEPAS penamatan dan cek hanya boleh dikeluarkan oleh ibupejabat P1. Tidak berpuas hati dengan jawapan yang diberikan, pelanggan berkenaan menunggu sehingga kiosk ditutup dan kemudiannya merosakkan kiosk tersebut. Pihak pengurusan pusat membeli-belah juga terlibat untukmembantu menyelesaikan masalah berkenaan.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Alamat dan butir perhubungan Niche Concept’s boleh didapati di sini – https://foursquare.com/v/niche-concepts-p1-kiosk/4ef58f5b775b54cdb2e88d31

kereta langgar kiosk p1, p1 nafikan

Kereta Langgar Kiosk P1.. Cite lama

Penafian dari P1, Kejadian kereta yang merempuh Kiosk P1 ini berlaku pada 15 April 2013 yang lepas di P1 Center (One IT Broadband).. Dah berbulan ye kak dan abang2 sekalian. Hehe. Seorang lelaki yang berumur 19 tahun, En. Loh dengan no. plat pendaftaran PHT 4077 telah hilang kawalan kenderaannya dan merempuh ke dalam kedai tersebut yang Private & Confidential. Powered by Packet One Networks terletak di Pusat Perniagaan Gemilang, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Kejadian ini adalah kemalangan semata-mata yang tidak disengajakan, dengan laporan PDRM dan tuntutan yang difailkan sebagai bukti.

One IT Broadband boleh dihubungi melalui – https://foursquare.com/v/one-it-broadbandp1-center/4ec9d3b3b8f758db77031810

Bukti tuntutan daripada pihak P1 Center terhadap pesalah juga telah disertakan berasingan.

:::: So.. disebabkan kemarahan pelanggan yang melampau, abis semua yang lama di korek naik kembali..

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge