i & Travel

Pelanggaran Ice Slider ibarat pelanggaran sebenar di atas jalan

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

SAM_0912

Hai , assalamualaikum.. hehehe.. Lama tak nampak? hehe.. tengah bizi study sekarang, …

OK.. aku nak cerita ni..pasal pelanggaran Ice Slide.. Ingat tak dulu aku pernah gi korea.. hehe.. Kita orang ada main ais slides kat sana.. main dia best.. kena pergi tempat tinggi.. sebelum turun ke tempat rendah..

SAM_0897

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Bukan senang tau nak kawal masa naik ice slide.. kiri kanan..nak memintas orang…cukup best kalau berlumba.. tapi bila berlumba la banyak kali perlanggaran berlaku..

Aku ingat la kan..aku berlanggar dalam 3 4 kali.. habis lebam terbalik semua.. hahaha.. terasa memang macam berlanggar atas jalan raya.. tapi nih safe sikit la..nih atas ais..

Bab terguling then bangun tuh yang jadi ralat.. kali pertama berlanggar.. “eh berpusing pusing aku”…macam tak caya takde luka apa apa..tapi ada rasa sakit.. kali kedua..aish..langgar lagi.. kali ketiga.. dah ralat..cam biasa dah..hahaha..

Tapi bila balik bilik, ha kau… seluruh badan lebam.. nak nak kaki , peha betis, siku….tapi awesome!!!

#

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network