Hi, Hujung minggu lepas, Galeri Tudung Hajra di Bangi melakukan Sale sempena pelancaran Tudung Baru dan Duta baru Galeri Tudung Harja iaitu artis Wawa Zainal.

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra

Boleh dikatakan sale sehingga 70% untuk tudung-tudung Galeri Tudung Harja dan juga Tudung Wawa Zainal. Tapi sale ini berlangsung 2 hari sahaja. Iaitu pada hujung minggu. Paling best, Wawa Zainal turun sekali untuk bertemu peminatnya dan menyampaikan cenderamata kepada peminat di Galeri Herja Di Bangi.

Dan melalui risik-risik kami, Galeri Tudung Hajra akan terus melakukan sale setiap kali cuti umum. hehe. Untuk anda yang tak tahu, Galeri Tudung Hajra menawarkan tudung berkonsepkan “Gaya Muslimah Moden” dengan paten-paten tudung yang berkualiti tinggi.

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (2)

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (2)

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (5)

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (2)

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (2)

Tudung Terbaru Wawa Zainal untuk peminat

Ada beberapa tudung instant Wawa Zainal keluaran Galeri Hajra , antaranya Instant Fathia, Instant Imani Exclusive, Instant Qaleesya Bubble, Instant Bianca Pleat, Instant Bubble Waniey dan lain-lain Harga tudung instant Wawa Zainal antara RM50 – RM70.

Tapi sekarang on sale di website hanya RM35 – RM 50. Boleh ke www.HajraOnline.my untuk grab tudung Wawa Zainal ini sebelum sale tamat! Boleh tahan la rambang mata nak beli. Kebanyakkanya memang cantik! Yang tak nak beli terjebak beli sekali.

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (6)

Tapi serius nak cakap, tudung Galeri Hajra memang selesa dipakai. Saya beli tudung Wawa Zainal, Instant Fathia, menyesal pula beli satu. Sangat mudah untuk dipakai dan di gayakan. Labuh juga bahagian hadapan. So jangan risau ya.

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (10)

Kalau yang tak suka instant, boleh beli shawl biasa. Ada yang harga bermula RM12 sahaja!

Wawa Zainal Meet & Greet bersama Peminat di Galeri Hajra.

Sungguh seronok bila dapat tengok Wawa Zainal yang super comel ni secara dekat. Tak lokek dengan senyuman.

Bagi yang terlepas sesi Meet & Greet bersama Wawa Zainal, boleh ke Galeri Hajra pada minggu ni hari Sabtu, 23 April di cawangan Johor Bahru. Dan untuk warga Shah Alam, boleh bertemu Wawa Zainal pada hari Sabtu 30 April 2016.

Pelancaran Tudung Wawa Zainal & Kini Duta Tudung Galeri Hajra (10)

Ambil gambar banyak-banya, yang penting selfie, bukan selalukan boleh jumpa Wawa Zainal depan-depan hehe.   Meet & Greet Wawa Zainal akan datang… – 23 April 2016 – Galeri Tudung Hajra Johor Bahru (10 pagi – 2 petang) – 30 April 2016 – Galeri Tudung Hajra Shah Alam.

3 thoughts on “Pelancaran Tudung Wawa Zainal Duta Galeri Hajra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge