i & Lifestyle

Patahkan CD kerana Leka

rctycoon2_gamebox
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum.. Cerita ni kisah masa aku kecik kecik dulu.. Dulu mana ada laptop, kalau ada pon khas untuk orang ‘breder’.. Kami kat rumah just ada PC je.. sejak aku umur 9 tahun dah ada PC.

Ingat tak game Roller Coaster Tycoon.. Dulu kami adik beradik perempuan suka sangat main game Roller Coaster Tycoon. Time tuh internet pakai jaring, download pun tak meluas lagi, so kami beli la CD..teruja oo..

Time cuti sekolah la kami suka main benda ni.. Sampai berebut rebut.. Main game ni tak pernah ada kesudahan.. tak ada penamat.penamat dia kalau anda bankcrup!..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Sampai satu masa, CD Roller Coaster Tycoon 2 ni dipatahkan oleh abg sulong..sebab? terlalu leka.. ye la, pemainan tak de kesudahan.. main PC 24 jam..mana tak mengamuk..last last, lepas CD kena patahkan, terus main game lain dah, mario, contra dan lain lain..

Itu lah kan, leka sangat.. Sekarang ni dunia FB…lagi ramai orang leka..ye dak??

 

#adik aku dah berjaya download Roller Coaster Tycoon 2.. takot nak suh dia install ..takot tak jadi kerja.addicted sangat..huhu

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network