i & Lifestyle

Panggilan Temuduga Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Jun 2013

Written by Norfanil

Assalamualaikum.

kpm

Untuk adik adik yang telah pun ambil keputusan SPM 2012, dah yang dah apply untuk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Jun 2013, panggilan temuduga pada yang terpilih telah di buka oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.. Seperti sedia maklum, peluang ini di buka pada adik adik yang berjaya mendapat 9A dan keatas..Adik adik yang berjaya pada permohonan Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Dengan Kepujian (Pismp) Ambilan Jun 2013 yang lalu akan di panggil temuduga nanti..

Untuk adik adik yang berjaya dan di Panggilan Temuduga Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Dengan Kepujian (Pismp) Ambilan Jun 2013 , adik adik boleh buat pengesahan kehadiran pada bermula 3 April 2013 – 7 April 2013 di laman web Kementerian Pelajaran Malaysia atau di link ini http://www.moe.gov.my..

 Adik adik, jangan lepas kan peluang ni.. Cuba dahulu pergi interview.. ada rezeki, InsyaALlah dapat.. Kalau takde rezeki jangan putus asa ya.. Cuba lagi… Peluang keemasan ni..  Be prepare.. Confident level kena tinggi.. Nak jadi cikgu kan? apa apa pun, saya ucapkan selamat maju jaya untuk yang berjaya dapat interview.. Semoga success interview nya..ok!..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge