i & Lifestyle

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Melancong Murah & Travel Percuma di TouristGuide.Com.My
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My | Hi, sekarang memang musim melancong kan? Rakyat Malaysia berpusu pusu keluar Malaysia pergi melancong. Boleh dikatakan dalam 2 3 tahun kebelakangan ni boleh nampak dengan jelas di media sosial, bertapa gembiranya rakyat Malaysia melancong.

Macam mana nak melancong dengan kos yang rendah macam diaorang? Kebiasaanya, ramai yang suka plan sendiri dan ada juga yang ambil pakej travel. Tapi pakej travel ni kena pilih betul betul.

TouristGuide.com.my Tawar Pakej Percutian Murah

TouristGuide.com.my melancarkan laman web Pakej Percutian dengan harga yang lebih murah dari biasa. Pakej termasuk tiket penerbangan dan juga kos ground. . Laman web ni baru dilancarkan pada 24 November 2016 baru baru ini.

Jangan salah sangka, TouristGuide.com.my bukan laman web untuk daftar diri sebagai tourist guide ye. Ini laman web yang menawarkan pakej percutian murah. Hihi. Ramai yang salah paham. Takpe.. Dimaafkan haha.

Baru baru ini pelancaran diadakan di Hotel The Westin di Kuala Lumpur dengan kehadiran tetamu terhormat Pengarah Tourism Malaysia – Mohd Akbal Setia, Pengarah Urusan TouristGuide.com.my,  Encik. Devan Kumar, Pengerusi Kuala Lumpur Tourism Association – KLTA, Encik Azlan Hussein dan juga Selebriti Jemputan, Akim Ahmad.

Pakej Melancong Murah & Travel Percuma di TouristGuide.Com.My

Apa yang special?

Sebenarnya laman web ini ala – ala syarikat penerbangan murah Malaysia yang tawarkan ganjaran point untuk sebarang tempahan tiket penerbangan.

Tapi yang ni, mereka tawarkan point bila kita membuat pembelian pakej percutian. Menarik kan? Bukan takat tu sahaja, anda boleh kumpul ganjaran tersebut untuk tebus pakej travel percuma. Lagi seronok. Boleh melancong percuma! Bukan takat tiket flight, kira full pakej la..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Macam mana nak dapatkan ganjaran?

pakej-melancong-murah-travel-percuma-di-touristguide-com-my-3

1 – Daftar di laman web www.TouristGuide.com.my
*** tahun lahir silap taip..
2- Cari destinasi travel yang anda inginkan.
3- Pilih tarikh bersesuai.
4- Pilih pakej dan teruskan order.

*Ini pendaftaran secara kasar. Nanti saya akan update semula selepas laman web TouristGuide.Com.My beroperasi sepenuhnya. Tak sabar nak daftar dan dapat ganjaran! Maklumla, musim travel kan..

Dalam laman web ini juga korang boleh tengok destinasi popular setiap minggu.

pakej-percutian-murah-travel-percuma-di-touristguide-com-my

Mascot TouristGuide.com.my

Sekiranya korang ada masalah dan ingin bertanya lanjut mengenai pakej atau nak beli pakej melancong murah ni boleh hubungi terus talian 1-800-38-3338.

Atau email kepada [email protected]

Facebook – Tourist Guide
IG – @TouristGuide.Com.MY

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network