i & Lifestyle

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My | Hi, sekarang memang musim melancong kan? Rakyat Malaysia berpusu pusu keluar Malaysia pergi melancong. Boleh dikatakan dalam 2 3 tahun kebelakangan ni boleh nampak dengan jelas di media sosial, bertapa gembiranya rakyat Malaysia melancong.

Macam mana nak melancong dengan kos yang rendah macam diaorang? Kebiasaanya, ramai yang suka plan sendiri dan ada juga yang ambil pakej travel. Tapi pakej travel ni kena pilih betul betul.

TouristGuide.com.my Tawar Pakej Percutian Murah

TouristGuide.com.my melancarkan laman web Pakej Percutian dengan harga yang lebih murah dari biasa. Pakej termasuk tiket penerbangan dan juga kos ground. . Laman web ni baru dilancarkan pada 24 November 2016 baru baru ini.

Jangan salah sangka, TouristGuide.com.my bukan laman web untuk daftar diri sebagai tourist guide ye. Ini laman web yang menawarkan pakej percutian murah. Hihi. Ramai yang salah paham. Takpe.. Dimaafkan haha.

Baru baru ini pelancaran diadakan di Hotel The Westin di Kuala Lumpur dengan kehadiran tetamu terhormat Pengarah Tourism Malaysia – Mohd Akbal Setia, Pengarah Urusan TouristGuide.com.my,  Encik. Devan Kumar, Pengerusi Kuala Lumpur Tourism Association – KLTA, Encik Azlan Hussein dan juga Selebriti Jemputan, Akim Ahmad.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Apa yang special?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sebenarnya laman web ini ala – ala syarikat penerbangan murah Malaysia yang tawarkan ganjaran point untuk sebarang tempahan tiket penerbangan.

Tapi yang ni, mereka tawarkan point bila kita membuat pembelian pakej percutian. Menarik kan? Bukan takat tu sahaja, anda boleh kumpul ganjaran tersebut untuk tebus pakej travel percuma. Lagi seronok. Boleh melancong percuma! Bukan takat tiket flight, kira full pakej la..

Macam mana nak dapatkan ganjaran?

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

1 – Daftar di laman web www.TouristGuide.com.my
*** tahun lahir silap taip..
2- Cari destinasi travel yang anda inginkan.
3- Pilih tarikh bersesuai.
4- Pilih pakej dan teruskan order.

*Ini pendaftaran secara kasar. Nanti saya akan update semula selepas laman web TouristGuide.Com.My beroperasi sepenuhnya. Tak sabar nak daftar dan dapat ganjaran! Maklumla, musim travel kan..

Dalam laman web ini juga korang boleh tengok destinasi popular setiap minggu.

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Mascot TouristGuide.com.my

Sekiranya korang ada masalah dan ingin bertanya lanjut mengenai pakej atau nak beli pakej melancong murah ni boleh hubungi terus talian 1-800-38-3338.

Atau email kepada [email protected]

Facebook – Tourist Guide
IG – @TouristGuide.Com.MY

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge