Kesilapan terburuk dalam FILEM tahun 2011

Penerbit filem mengambil masa yang panjang, dengan hari-hari yang kadang-kadang diperlukan untuk aksi hanya beberapa saat rakaman. Oleh itu, ia tidak memeranjatkan bahawa kesalahan...

Petua Supaya Mudah Mengandung

Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat...petua ini di ambil dari rancangan TANYALAH USTAZ.. Satu perkongsian yang cukup menarik bagi mereka yang masih...

Royal Torm, Shopping at ISADONG and Myeongdong – Day 6

Hahahaha.. Macam macam Pesen ada! Seoul Sejong, tugu belakang tu namanya Yi Sun Sin, ketua tentera laut masa perang antara jepun n korea,  bukit kat...

How to make Bibimbap! , Play a Mini Game and snow again! –Day 5

Assalamualaikum.. hai.. Day 5 (3 Feb 2012).. last day of our Korea Language Class.. so sad.. we are having 5 days wih the sonsengnim(teacher).....

Korean Traditional Dress – Day 4

Assalamualikum.. Yeah..today we are having Korean Class for the morning and evening.. arghhh..really tired and sleepy.. Hohoh.. Pictures with teachers that...

Photo of the day, Korea – Day 3

Whenever I go, prawn double decker always in my heart.. Did you now what time of the picture?? It's was...

Belajar Bahasa Korea – Day 2

Assalamualaikum.. First time hari ni kami belajar bahasa korea.. selama ni duk sebut annyong sayo… yang tuh je la kan pandai? betul tak? ...

Yeah! Its snowing at Daejin University!!!.. – Day 2

Assalamualaikum.. wahh.. bertapa bertuahnya kami dapat main salji.. haha.. best best.. tak sesejuk kena angin.. Wind is more cold than snow.. Semua...

Story of Korea Cultural Camp – Day 1, Daejin University

Assalamualaikum.. Hai.. Sekarang aku dah berada di Korea, Daejin Uiversity.. Hoho.. Lepas turun dari flight, suhu dia –10 C. teramat sejuk.....

Story of Cultural Camp to Korea, Day 1 – Penerbangan ke Korea

Assalamualaikum.. sungguh lama rasa tak update cerita peribadi.. haha.. ini cerita untuk pengembaraan ke Korea , Cultural Camp, Deijin University, Korea.. Hari...