“Degree Housewife”,Ya Aku Ada Degree Tapi Aku Suri Rumah Sepenuh Masa

Setiap orang yang melalui alam perkahwinan ada perjalanan hidup masing-masing. Setiap pasangan suami isteri selalunya akan berbincang untuk menentukan haluan kehidupan mereka bersama. Zaman kini memang sudah biasa suami isteri bekerja mencari nafkah. Tetapi sudah tentu ada juga yang memilih untuk menjadi suri rumah sepenuh masa walapun mempunyai pelajaran yang baik.  MASALAH BAKAL DIHADAPI BILA JADI HOUSEWIFE, UNTUK YANG ADA SIJIL...

Resepi Biskut Semperit Susu Sedap Viral Dapat 39,000 share dalam 24 jam!

Resepi Samperit Sedap

Hi uols... Dah plan nak buat kuih raya ke tahun ni? Dah kumpul resepi? Ke belum lagi? hehe.. Kite dah stanby dah tahun ni, 30 hari 30 resepi.. Hahaha.. Acah-acah rajin. Rasa tak jadi kot. Sebab busy business jubah tahun ni. Tapi takpe, tetap nak kongsi resepi yang telah dikongsikan oleh Puan Azlina Ina di Facebook. Resepi Biskut Semperit...

Jubah Lima Waktu (5 Waktu) – Jubah Lelaki Paling Smart!

Jubah Lima Waktu Hijau 4

Hi, Mencari Jubah Raya Lelaki? Ha.. Ni nak bagi tahu, bakal dilancarkan tidak lama lagi. Jubah Lima Waktu (5 Waktu) yang viral.  Ini Jubah Lelaki ye...  hehe.. Siapa sangka, belum lagi dilancarkan tapi ramai dah demand. Marah betul rakyat Malaysia bila kami keluarkan teaser dulu. So jangan marah ye.  Mai tengok warna-warna cantik Jubah 5 Waktu Edisi Raya tahun...

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My | Hi, sekarang memang musim melancong kan? Rakyat Malaysia berpusu pusu keluar Malaysia pergi melancong. Boleh dikatakan dalam 2 3 tahun kebelakangan ni boleh nampak dengan jelas di media sosial, bertapa gembiranya rakyat Malaysia melancong. Macam mana nak melancong dengan kos yang rendah macam diaorang? Kebiasaanya, ramai yang suka plan sendiri dan...

Sate Ikan Original di Kuala Terengganu… Sedap sungguh!

Sate Ikan Original di Kuala Terengganu... Sedap sungguh!

Assalamualaikum.. Dulu masa kecil, selalu je tunggu motor abang sate ikan waktu petang. Memang fenomena masa tu sate ikan kuah campur ( kuah pedas + kuah manis ). Harga jangan cakap la, murah gile. 1 batang sate ikan 10 sen. kalau beli RM1 dah dapat 10 batang satay ikan. Banyak weh.. Nak makan satey ikan ada cara tersendiri. hehe.. Tak sedap...