“Degree Housewife”,Ya Aku Ada Degree Tapi Aku Suri Rumah Sepenuh Masa

Setiap orang yang melalui alam perkahwinan ada perjalanan hidup masing-masing. Setiap pasangan suami isteri selalunya akan berbincang untuk menentukan haluan kehidupan mereka bersama. Zaman kini memang sudah biasa suami isteri bekerja mencari nafkah. Tetapi sudah tentu ada juga yang memilih untuk menjadi suri rumah sepenuh masa walapun mempunyai pelajaran yang baik.  MASALAH BAKAL DIHADAPI BILA JADI HOUSEWIFE, UNTUK YANG ADA SIJIL...

Resepi Biskut Semperit Susu Sedap Viral Dapat 39,000 share dalam 24 jam!

Resepi Samperit Sedap

Hi uols... Dah plan nak buat kuih raya ke tahun ni? Dah kumpul resepi? Ke belum lagi? hehe.. Kite dah stanby dah tahun ni, 30 hari 30 resepi.. Hahaha.. Asics Gel Quantum 360 Dames Acah-acah rajin. Nike Air Max 2016 Heren blauw Rasa tak jadi kot. New Balance Dames Sebab busy business jubah tahun ni. Tapi takpe,...

Jubah Lima Waktu (5 Waktu) – Jubah Lelaki Paling Smart!

Jubah Lima Waktu Hijau 4

Hi, Mencari Jubah Raya Lelaki? Ha.. nike air max pas cher Ni nak bagi tahu, bakal dilancarkan tidak lama lagi. Jubah Lima Waktu (5 Waktu) yang viral. Nike Air Max 2016 Heren gel lyte 3 Ini Jubah Lelaki ye... Soldes Nike Pour Homme hehe.. Siapa sangka, belum lagi dilancarkan tapi ramai dah demand. Soldes Chaussures Asics Marah...

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My

Pakej Percutian Murah & Travel Percuma dengan TouristGuide.Com.My | Hi, sekarang memang musim melancong kan? Rakyat Malaysia berpusu pusu keluar Malaysia pergi melancong. fjällräven kånken mini Boleh dikatakan dalam 2 3 tahun kebelakangan ni boleh nampak dengan jelas di media sosial, bertapa gembiranya rakyat Malaysia melancong. Memphis Grizzlies Macam mana nak melancong dengan kos yang rendah macam diaorang?...

Sate Ikan Original di Kuala Terengganu… Sedap sungguh!

Sate Ikan Original di Kuala Terengganu... Sedap sungguh!

Assalamualaikum.. Dulu masa kecil, selalu je tunggu motor abang sate ikan waktu petang. Memang fenomena masa tu sate ikan kuah campur ( kuah pedas + kuah manis ). Harga jangan cakap la, murah gile. 1 batang sate ikan 10 sen. kalau beli RM1 dah dapat 10 batang satay ikan. Banyak weh.. nike air max 2017 pas cher Nak...