(LAWAK) Video Kyopropaganda membalas Video dari Kekasih kepada Kekasih

Assalamualaikum.. Semalam kecoh kan pasal seorang perempuan yang buat video untuk pakwe dia.. luahan hati Makwe kepada Pakwe.. tetapi video tuh sudah didelete.. Ramai yang kutuk, kerana tindakan tidak wajar perempuan tersebut yang upload didalam youtube.. Kesilapan besar sehingga video itu disebar ke Facebook.. Hari ini, video balas dari KyoPropaganda.. sengaja je depa ni balas.. Ayat ala...

Tanda Tanda Kiamat Semakin Hampir

Harus diingat, kita sudah pun ‘embrace’ kepada tanda-tanda kiamat besar secara tidak rasmi iaitu keluarnya Dajjal dan Yakjuj & Ma’juj. Dajjal telah pun keluar dan kini berada dalam peringkat ‘sehari sama seperti sebulan’ iaitu diluar dimensi masa manusia. Manakala Yakjuj & Ma’juj telah pun dibebaskan setelah Tembok Zulkarnain (dengan izin Allah) telah runtuh di Georgia. Golongan mereka pada hari...

‘Overhaul’ Pejalkan Payudara?

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...1st skali, nak mintak maaf kat tuan tanah aka Norfa Nir kalau post entry agak kelucahan. Hehe..Orait. Back to main point. Isu wanita nak kelihatan cantik dan menawan dah banyak kali siar kat paper. Macam-macam cara diorang buat semata-mata nak jadi cantik. Antara kaedah rawatan yang popular sejak dulu semestinya mandi bunga dan air penawar.Baru-baru ni...

The Top Ten Sports Jerseys Of 2010

video

wholesale jerseysNebraska's opponents knocked off a group of marquis names including Arkansas, Oregon, Georgia, Texas A&M, Wisconsin, Boston elite Patric Hornqvist jersey youth College, Michigan, Fowler Bennie jersey BYU, Tennessee, LSU, UCLA, Auburn and Florida State. Romantic relationship between coach and baseball players is vital. The Rangers are said to regarded as lock for ...

Disclaimer

Assalamualaikum..Blog ini adalah blog peribadi milik Norfa.. Segala gambar yang menghiasi blog ini kebanyakkannya adalah milik GOOGLE selain yang dinyatakan.. Kebanyakkan artikal di dalam blog ini adalah pendapat Norfa.. Dan sebarang copy paste hendak lah di kreditkan ke Norfanil.com.. Terima Kasih Regards, IR...