One day the letters stopped She spent a whole day waiting at

scouting trips critical for duck hunt success Replica Handbags "I have always thought Mayweather and although I think Manny has the style to beat him Replica Bags, I'm still going to go with Mayweather. Mayweather always finds a way to win and adapt his style. I think Marquez outboxed Manny Pacquaio and was able to pick him off. Replica...

Lirik Lagu AdaMu – Najwa Latif

Tepat pukul 12 malam, 1 Ramadhan Video Music lagu terbaru Najwa latif berjudul AdaMU telah di muat naik oleh Najwa Latif di youtube. Lagu itu telah pun mendapat tempat di hati peminat Najwa latif. Ramai yang memuji lagu tersebut kerana genre keagamaan. Alhamdulillah.. Dengan AdaMu kita boleh terus ke jalan Allah.. Saya sertakan muzik video Najwa Latif - Adamu dan...

Kesilapan Semasa Solat Terawih Berjemaah

Assalamualaikum. Terpanggil pulak saya untuk buat entri ni. Baru 2 hari berjaya lakukan solat terawih berjemaah di masjid, macam macam saya dapat perhatikan. Lagi lagi di bahagian perempuan.   Sudah sedia maklum, kalau sembahyang berjemaah mesti kena ikut imam, dan kena rapatkan saf. Bukan setakat sembahyang jemaah solat 5 waktu, tapi kalau berjemaah untuk solat terawih pun kena ikut imam dan...

Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang

Percubaan PMR makin dekat. Zaman dulu kalau Percubaan je semua kecut.. Zaman sekarang tak tau la. Sebab berfacebook berpanjangan. Hehe.. Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri perubahan dah boleh download. Katanya ada sedikit perubahan dari yang asal. Boleh dapatkan kat sini Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang yang baharu.   Jadual peperiksaan PMR 2012 Negeri Pahang Boleh juga download kat sini - Jadual Peperiksaan Percubaan...

Si Kecil Bermain Tali dan Bola

Ingat lagi si comel ni.. Sekarang dah makin besar. Makin garang.. Suka gigit orang...Suka ikut  kaki orang bila berjalan.. La ni dia dah macam kucing gila haha... Tapi best part kat si kecil ni, baru sekali bawak dia tidur naik katil, the next day dia sendiri naik katil pukul 12 untuk tidur... pandai gila.. and next next day lagi, sebelum...