Assalamualaikum..

Sejak dua menjak ni tercari cari unlimited Quota untuk broadband. Ye la dah kerja, nak la kasi Up sikit internet. 4GB untuk RM68 sangat tak cukup. Lagi lagi aku ni yang online 24 hours. Bila sampai nak buat entry advertorial terpaksa subscribe booster 1GB RM20.. perghhh.. sabo je…

Hari ni tiba tiba terjumpa pasal P1 ada buat promo dan tawarkan unlimited quota for Home serendah RM99.. Ermm.. Macam best je promo ni.. Kalau dapat ni tak perlu dah nak melepak kat Student Experiential Center, UM di hujung minggu.

p1 promosi unlimited quota

Aku rasa ni plan yang sesuai untuk mereka yang working at home terutamanya blogger dan Internet Marketer.. Ada dua jenis plan yang di tawarkan iaitu harga RM99 dan RM149. Yang membezakan adalah download speed dan jenis modem..

kalau tengok download speed masing masing 1Mbps dan 2 Mbps.. laju tuh..

Untuk lebih info boleh klik link dibawah

>> P1 Unlimited Quota For Home  <<

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge