i & Gajet

P1 Tawarkan Unlimited Quota For Home Serendah RM99

Written by Norfanil

Assalamualaikum..

Sejak dua menjak ni tercari cari unlimited Quota untuk broadband. Ye la dah kerja, nak la kasi Up sikit internet. 4GB untuk RM68 sangat tak cukup. Lagi lagi aku ni yang online 24 hours. Bila sampai nak buat entry advertorial terpaksa subscribe booster 1GB RM20.. perghhh.. sabo je…

Hari ni tiba tiba terjumpa pasal P1 ada buat promo dan tawarkan unlimited quota for Home serendah RM99.. Ermm.. Macam best je promo ni.. Kalau dapat ni tak perlu dah nak melepak kat Student Experiential Center, UM di hujung minggu.

p1 promosi unlimited quota

Aku rasa ni plan yang sesuai untuk mereka yang working at home terutamanya blogger dan Internet Marketer.. Ada dua jenis plan yang di tawarkan iaitu harga RM99 dan RM149. Yang membezakan adalah download speed dan jenis modem..

kalau tengok download speed masing masing 1Mbps dan 2 Mbps.. laju tuh..

Untuk lebih info boleh klik link dibawah

>> P1 Unlimited Quota For Home  <<


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge