Assalamualaikum..

 

Alhamdulillah..  20 November 2012, aku di beri peluang untuk menggunakan produk baru dari PocketOne (P1) iaitu Mifi MX230 selama beberapa minggu.. Bukan senang tau nak guna produk percuma.. hehehe.. Ha.. kalau yang tak tahu apa itu MIFI, boleh baca di sini..

 

Dalam ramai-ramai yang dapat review P1 Mifi MX230, aku jadi orang pertama  ambil device ni di pejabat PocketOne. Excited punya fasal!.. sebab ramai yang cakap P1 nih laju.. Cuma di kawasan tempat tinggal aku je tak dapat nak guna P1 ni.. sebab kekurangan Coverage.. So bila dapat peluang untuk review MIFI MX230 (wifi-device) yang boleh di bawa ke mana mana secara percuma, cepat cepat aku bertindak untuk dapatkannya.. heheeHE..

 

Sebelum ni P1 memperkenalkan Mifi MF230 sebelum mengeluarkan device yang lebih compact dan mesra pengguna iaitu Mifi MX230. MX230 mempunyai bentuk segi empat tepat dengan ukuran 69 mm tinggi dan lebar. Dikeluarkan dengan warna Hitam bercampur grey dengan ketebalan 13 mm. Ok.. Sebelum aku teruskan perbandingan kedua dua device ni, meh kita tengok dulu serba sedikit review bergambar  MIFI MX230 dari aku..

 P1 4G MIFI MX230 unbox… with manual guide…

P1 4G MIFI  MX230 device..  69 mm tinggi dan lebar..

566060_4028296520177_613318814_n

565622_4028298800234_17638117_n

565820_4028310560528_1762946919_n

So, nantikan next entry dari aku untuk review kelajuan dan coverage dari aku sebagai seorang blogger dan facebooker yang memerlukan aku online di merata tempat ..

 

#see yaa!

702825_4028308480476_1392460057_n

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge