i & Lifestyle

One More Night Covers by Alex Goot and 7 Youtubers.. Rocksss!!!..

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Dah lama sangat tak mem’pekak’kan telinga..

Dulu lepas SPM, headset melekat kat telinga selalu..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

sampai Mama panggil boleh tak dengar…

Ni tiba tiba bosan, cari cover lagu yang best best..

Seriously, sometimes cover lagi best dari original..

And congrates to Alex Goot and friends yang berjaya buat cover untuk lagu One More Night dari Maroon 5 jadi gila superbbb…

Sebelum nak dengar kasi Volume FULL ya…

=P..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

hahaha

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge