i & Lifestyle

One More Night Covers by Alex Goot and 7 Youtubers.. Rocksss!!!..

One more night cover by Alex goot
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Dah lama sangat tak mem’pekak’kan telinga..

Dulu lepas SPM, headset melekat kat telinga selalu..

sampai Mama panggil boleh tak dengar…

Ni tiba tiba bosan, cari cover lagu yang best best..

Seriously, sometimes cover lagi best dari original..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

And congrates to Alex Goot and friends yang berjaya buat cover untuk lagu One More Night dari Maroon 5 jadi gila superbbb…

Sebelum nak dengar kasi Volume FULL ya…

=P..

hahaha

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network