i & Blog

Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Denaihati

Written by Norfanil

Assalamualaikum. Pernah dengar pasal Nuffnang blogopolis 2012? tak pernah? ok aku terangkan sikit hasil pemahaman aku dari pembacaan di blog anarm.net . Itu pun selepas membaca entry denaihati mengenai Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Denaihati. 

 

Nuffnang blogopolis 2012 adalah conference yang diadakan oleh Nuffnang mengenai blogging. Semua perihal blogging akan di ulas oleh beberapa blogger popular terkenal dalam conference ni. Boleh dikatakan Nuffnang blogopolis juga merupakan tempat blogger berkumpul. Bayang kan berapa ribu blogger sign up dengan nuffnang, dan berapa ramai yang aka ke conference ni.

 

Kenapa aku nak pergi sangat conference ni? Ok, mula mula aku memang tak ambil tahu pasal ni. Tapi bila terjah blog blog macam meriah pulak blogopolis ni, situ sini sana duk cakap pasal blogopolis. Terfikir jugak, best ke ?

 

 Lelaki Kacak : Siapa lelaki kacak?

Bila tengok kandungan master class conference nuffnang blogopolis ni, waaaahhh.. master calss dia syok kot. Macam macam ada. Antara topik yang akan dibicangkan dalam master class conference nuffnang blogopolis 2012 adalah seperti penghasilan idea yang kretif, seo, design blog, peluang dalam blogging dan lain lain.Terasa nak timba pengalaman pergi conference untuk blogging macam ni, bukan takat boleh timba ilmu, boleh jugak kenal rakan blogger lain yang sememangnya aku tak berapa kenal dan jumpa selain dari Sahabat Blogger dulu. Agak agak ada orang kenal aku tak kalau aku dapat pergi? hahaha.. of course tak kot.. hihihi

 

Apa apa pun, Denaihati nak bagi satu tiket Nuffnang Blogopolis 2012. 1 je tau…. untung siapa yang dapat. Boleh jumpa owner denaihati dan rakan blogger denaihati.. tambahan lagi ada hadiah menginap di Hotel Concorde, KL 3 hari 2 malam, buku Keabaikan Rezeki, dan t-shirt Denaihati. Alhamdulillah kalau saya yang dapat. Terus terbang pergi kL nanti.. Sangat teringin nak pergi..  hehehe…

 

p/s: baru tahu kenwooi.com adalah salah seorang blogger popular. Dulu dia selalu comment kat blogspot. Ingatkan siapa…kot2 spam..sebab nama cam omputeh gitu.. Rupanya blogger popular. hehehe..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge