Assalamualaikum.. Ada good news kat sini.. hahah.. Good news la sangat.. Ada beberapa nak announce.. ececece…

1) Norfanil dot com akan berhenti berblog sehingga 15 Jun 2012..

2) Sebab, menghadapi final exam yang kritikal.. uhukhuk..

3) Kalau perasan blog ni dah tak berupdate sejak 3 4 hari lepas, kalau ada update pun semua yang simple dan bukan berkaitan ngan story morie sendiri..

4) Untuk sesiapa yang ada nak suruh  buat produk review untuk advertorial, boleh email ke [email protected] atau hubungi terus 013-596 0194..

5) kalau tak dapat call maknanya esok nya saya ada exam..Macam harituh, advertiser call saya tapi tak dapat reached.. so sila tinggalkan pesanan..senang bila saya ON and terima mesej saya akan call balik or mesej…

Ok, itu sahaja… terima kasih.. Note!..

 

p/s: alhamdulillah.. 16 Jun 2012 ada produk nak kena review and test….terima kasih atas rezekiNya..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge