i & Lifestyle

Norfanil berehat berblog selama dua minggu..

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Ada good news kat sini.. hahah.. Good news la sangat.. Ada beberapa nak announce.. ececece…

1) Norfanil dot com akan berhenti berblog sehingga 15 Jun 2012..

2) Sebab, menghadapi final exam yang kritikal.. uhukhuk..

3) Kalau perasan blog ni dah tak berupdate sejak 3 4 hari lepas, kalau ada update pun semua yang simple dan bukan berkaitan ngan story morie sendiri..

4) Untuk sesiapa yang ada nak suruh  buat produk review untuk advertorial, boleh email ke [email protected] atau hubungi terus 013-596 0194..

5) kalau tak dapat call maknanya esok nya saya ada exam..Macam harituh, advertiser call saya tapi tak dapat reached.. so sila tinggalkan pesanan..senang bila saya ON and terima mesej saya akan call balik or mesej…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Ok, itu sahaja… terima kasih.. Note!..

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

p/s: alhamdulillah.. 16 Jun 2012 ada produk nak kena review and test….terima kasih atas rezekiNya..

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge