Assalamualaikum.. Boleh katakan dah lebih 5 bulan saya pakai Ninetology Black Pearl 2.. Alhamdulillah.. dengan harga RM199 selepas rebate SKMM (dah xda dah) dan rebate kilang, saya memiliki sebuah handphone yang boleh di katakan berbaloi dengan harga dari handphone samsung S dan Samsung Y yang harganye lebih kurang sama tapi performancenya boleh di katakan tak berapa..hehe.. (saje je nak jeleskan adik sendiri.. hehe)..

Ninetology Black Pearl 2... Berbaloi dengan Harga

Tapi betul saya cakap, berbaloi dengan harga, Ninetology Black Pearl 2 ada performance baik, touch scree yang smooth, dan boleh main minion rush baik punyeeee! ngeh..

Kalau tengok pada spesifikasi Ninetology Black Pearl 2, lebih grand dari handphone harga RM499 yang lain.. Tak caya? sila beli dulu then guna.. Superb beb..

Kalau tak puas hati lagi.. Nah saya kumpulkan kepuasan mereka yang memakai Ninetology Black Pearl 2.. Memang ramai pengguna Black Pearl 2.. Tak rugi..

ninetology black pearl 2

Anda pengguna Ninetology? Jom join kami di group Ninetology User dan www.GNUM-X.com

This Post Has 14 Comments

  1. teringin gak nak ada gadget canggih macam nih. ^_^

    1. fyna, canggih dan berbaloi.. heheh..

  2. Untunglahh ada BP2.. Dulu nak beli guna rebat tapi takde stok plak.. Terpaksa ambik Insight.. Nasib baik Insight pun ok.. Cuma tak banyak custom rom macam BP2..
    Anarm recently posted..Sekeping Kad Raya daripada IsteriMy Profile

  3. Hehehe…Thank for the rooting process…ianya menjadi..
    Trima kasih sekali lagi admin.

  4. nak tanya, rooting ni ade risiko ke?

    1. risiko? risiko rosak? tak.. kalau tak jadi keep repeating..

  5. memang best dan oke. tapi saya baru prasaan kualiti kamera sy dan kawan tak sama..esp kamera depan.. setting sume dah bagi sama tapi kualiti gambar lain..ada siapa2 bpengalaman mcm ni?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart