i & Gajet

Ninetology Black Pearl 2… Apa kata pengguna?

Ninetology Black Pearl 2
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Boleh katakan dah lebih 5 bulan saya pakai Ninetology Black Pearl 2.. Alhamdulillah.. dengan harga RM199 selepas rebate SKMM (dah xda dah) dan rebate kilang, saya memiliki sebuah handphone yang boleh di katakan berbaloi dengan harga dari handphone samsung S dan Samsung Y yang harganye lebih kurang sama tapi performancenya boleh di katakan tak berapa..hehe.. (saje je nak jeleskan adik sendiri.. hehe)..

Ninetology Black Pearl 2… Berbaloi dengan Harga

Tapi betul saya cakap, berbaloi dengan harga, Ninetology Black Pearl 2 ada performance baik, touch scree yang smooth, dan boleh main minion rush baik punyeeee! ngeh..

Kalau tengok pada spesifikasi Ninetology Black Pearl 2, lebih grand dari handphone harga RM499 yang lain.. Tak caya? sila beli dulu then guna.. Superb beb..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kalau tak puas hati lagi.. Nah saya kumpulkan kepuasan mereka yang memakai Ninetology Black Pearl 2.. Memang ramai pengguna Black Pearl 2.. Tak rugi..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

ninetology black pearl 2

Anda pengguna Ninetology? Jom join kami di group Ninetology User dan www.GNUM-X.com

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge