i & Gajet

Ninetology Black Pearl 2… Apa kata pengguna?

Ninetology Black Pearl 2
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum.. Boleh katakan dah lebih 5 bulan saya pakai Ninetology Black Pearl 2.. Alhamdulillah.. dengan harga RM199 selepas rebate SKMM (dah xda dah) dan rebate kilang, saya memiliki sebuah handphone yang boleh di katakan berbaloi dengan harga dari handphone samsung S dan Samsung Y yang harganye lebih kurang sama tapi performancenya boleh di katakan tak berapa..hehe.. (saje je nak jeleskan adik sendiri.. hehe)..

Ninetology Black Pearl 2… Berbaloi dengan Harga

Tapi betul saya cakap, berbaloi dengan harga, Ninetology Black Pearl 2 ada performance baik, touch scree yang smooth, dan boleh main minion rush baik punyeeee! ngeh..

Kalau tengok pada spesifikasi Ninetology Black Pearl 2, lebih grand dari handphone harga RM499 yang lain.. Tak caya? sila beli dulu then guna.. Superb beb..

Kalau tak puas hati lagi.. Nah saya kumpulkan kepuasan mereka yang memakai Ninetology Black Pearl 2.. Memang ramai pengguna Black Pearl 2.. Tak rugi..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

ninetology black pearl 2

Anda pengguna Ninetology? Jom join kami di group Ninetology User dan www.GNUM-X.com

#

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network