Ninetology Black Pearl 2

Assalamualaikum.. Boleh katakan dah lebih 5 bulan saya pakai Ninetology Black Pearl 2.. Alhamdulillah.. dengan harga RM199 selepas rebate SKMM (dah xda dah) dan rebate kilang, saya memiliki sebuah handphone yang boleh di katakan berbaloi dengan harga dari handphone samsung S dan Samsung Y yang harganye lebih kurang sama tapi performancenya boleh di katakan tak berapa..hehe.. (saje je nak jeleskan adik sendiri.. hehe)..

Ninetology Black Pearl 2… Berbaloi dengan Harga

Tapi betul saya cakap, berbaloi dengan harga, Ninetology Black Pearl 2 ada performance baik, touch scree yang smooth, dan boleh main minion rush baik punyeeee! ngeh..

Kalau tengok pada spesifikasi Ninetology Black Pearl 2, lebih grand dari handphone harga RM499 yang lain.. Tak caya? sila beli dulu then guna.. Superb beb..

Kalau tak puas hati lagi.. Nah saya kumpulkan kepuasan mereka yang memakai Ninetology Black Pearl 2.. Memang ramai pengguna Black Pearl 2.. Tak rugi..

ninetology black pearl 2

Anda pengguna Ninetology? Jom join kami di group Ninetology User dan www.GNUM-X.com

14 COMMENTS

  1. memang best dan oke. tapi saya baru prasaan kualiti kamera sy dan kawan tak sama..esp kamera depan.. setting sume dah bagi sama tapi kualiti gambar lain..ada siapa2 bpengalaman mcm ni?

  2. […] Saya sendiri pengguna Ninetology Black Pearl 2 dan alhamdulillah..sampai sekarang masih ok!.. Berbaloi dengan harga.. Dan boleh di katakan ramai pengguna Ninetology Black Pearl 2 memberi respons positif.. Saya telah tulis artikel respons positif dari pengguna Ninetology Black Pearl 2. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge