i & Produk

Nikmati 3 Perisa Baru Perfecto Popcorn Sambil Tengok Wayang

Perisa Perfecto Popcorn & Tayangan Movie Spy -FNC_2638
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

Siapa suka makan popcorn? Ha. Aku suka makan popcorn. Bukan takat masa tengok wayang, masa drive jauh pun sama. Letak dekat stereng kereta. hehe.. * tapi tolong jangan ikut aksi ini* hahaha..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Baru baru ni ada pelancaran Perfecto Popcorn perisa baru bersama tayangan Movie Spy. Dapat la makan Perfecto Popcorn sedap sambil layan movie. Korang dah tengok movie Spy? Aku dah tengok! Serius lawak gila. Heh.

Masa tayangan perdana Spy tu tersedia juga red carpet ala-ala majlis anugerah untuk bergambar. Lagi la pelancaran Perfecto Popcorn dibuat dengan tema Cocktail.

Perisa Perfecto Popcorn & Tayangan Movie Spy -002

Kamal Adli.. Hensemnya dia! eh

Beberapa orang artis Malaysia turut hadir antaranya, Noh Hujan, Kamal Adli, Amber Chia, Tasha Shila dan ramai lagi.

3 Perisa Perfecto Popcorn Jadi Pilihan

Masa tayangan movie Spy bersama Perfecto Popcorn, bukan perisa original yang kami makan, tapi perisa Chocolate, caramel dan juga vanilla atau nama commercial dia “Ultimate Caramel”, “Chocolate in Love” dan “French Vanilla”..

Perisa Perfecto Popcorn & Tayangan Movie Spy -FNC_2837

 

Berebut masing masing dalam wayang nak popcorn. Tak cukup satu mangkuk kecik, dia bagi 1 pack sorang. Gila banyak. haha..

Apa yang best dengan Perfecto Popcorn, ia disalut 100%. Bukan macam yang biasa tu, sikit-sikit je dia letak. Ini memang 100%. ia boleh dikategorikan sebagai snek mewah. erk. Kalau korang tak mewah, boleh la juga makan! heh.

Nampak sedap! sememangnye sedap!

Nampak sedap! sememangnye sedap!

Perisa Perfecto Popcorn & Tayangan Movie Spy -001

Kalau tanya saya mana yang lagi sedap. Jawapan saya semua sedap! Haha.. Sebab semua ada rasa manis. Maklum la orang Terengganu suka manis. Hehe.. Kalau nak tahu sedap ke tak, pergi la beli. Baru puas hati boleh rasa sendiri.

Kalau korang nak Perfecto Popcorn, boleh dapatkan di Seven Eleven atau kedai runcit. Harga Perfecto Popcorn RM4.50 untuk pek kecil (85g) dan RM7.50 untuk pek besar (160g). Jangan beli yang kecil, sebab yang kecik sekali makan memang tak sedar habis. So beli yang besar terus.

Untuk maklumat lanjut,  boleh ke Facebook rasmi PERFECTÒ !


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Terima kasih Mamee Double Dacker & Perfecto Popcorn belanja kita wayang. Nanti belanja lagi! eh!..

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

Leave a Comment

CommentLuv badge