Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. masih bernyawa… Nasib Baik Tak Eksiden.. Malam Khamis lepas cik Norfa ngan Kak Liza pergi free screening Fast & Furious under Advertlets.. Cik Norfa dapat 2 tiket free dari Josh Lim. So ajak la Kak Liza untuk pergi sama.. memandangkan takde geng..

Semua orang yang dah tengok Fast and Furious 6 mesti tau betapa bestnya cerita tuh. lagi best bila dapat jumpa artis Aman Nassim.. (susah betul nak ingat nama) hehee.. Tapi dalam kegembiraan tuh masa balik ada kejadian tak diingini berlaku…

fast and furious screening

Syok syok sangat bercerita dengan Kak Liza pasal next plan la apa la.. Bila sampai kat satu traffic light, tak perasan lampu merah.. kak Liza pun cakap sepanjang dia lalu kawasan tuh memang sebelum ni takdak traffic light sebab ada pembinaan apa entah.. Jalan tuh kat Damansara..

So dengan sesedap hati sembang, tibe tibe cik Norfa nampak lampu merah.. Tapi kereta tak sempat nak break.. Kereta dari arah sebelah kiri keluar ..Lepas kereta pertama.. Then kereta kedua tiba tiba keluar.. Sikit lagi nak langgar bontot kereta tuh.. Mujur sempat elak… Kalau nak break memang takdan dah..

Kak Liza sampai terketar ketar..jantung pun laju berdegup.. cik Norfa… relax cool and steady.. sebab bukan cik Norfa yang bawak.. Kalau cik Norfa yang bawak, mau menangis gamaknya dalam kereta.. hahaha..

Allhamdulillah.. Allah masih panjang kan umur… Lepas ni takleh sembang kilat sangat dalam kereta.. Bahaya…

21 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge