i & Lifestyle

Nasib Baik Tak Eksiden

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. masih bernyawa… Nasib Baik Tak Eksiden.. Malam Khamis lepas cik Norfa ngan Kak Liza pergi free screening Fast & Furious under Advertlets.. Cik Norfa dapat 2 tiket free dari Josh Lim. So ajak la Kak Liza untuk pergi sama.. memandangkan takde geng..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Semua orang yang dah tengok Fast and Furious 6 mesti tau betapa bestnya cerita tuh. lagi best bila dapat jumpa artis Aman Nassim.. (susah betul nak ingat nama) hehee.. Tapi dalam kegembiraan tuh masa balik ada kejadian tak diingini berlaku…

fast and furious screening

Syok syok sangat bercerita dengan Kak Liza pasal next plan la apa la.. Bila sampai kat satu traffic light, tak perasan lampu merah.. kak Liza pun cakap sepanjang dia lalu kawasan tuh memang sebelum ni takdak traffic light sebab ada pembinaan apa entah.. Jalan tuh kat Damansara..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

So dengan sesedap hati sembang, tibe tibe cik Norfa nampak lampu merah.. Tapi kereta tak sempat nak break.. Kereta dari arah sebelah kiri keluar ..Lepas kereta pertama.. Then kereta kedua tiba tiba keluar.. Sikit lagi nak langgar bontot kereta tuh.. Mujur sempat elak… Kalau nak break memang takdan dah..

Kak Liza sampai terketar ketar..jantung pun laju berdegup.. cik Norfa… relax cool and steady.. sebab bukan cik Norfa yang bawak.. Kalau cik Norfa yang bawak, mau menangis gamaknya dalam kereta.. hahaha..

Allhamdulillah.. Allah masih panjang kan umur… Lepas ni takleh sembang kilat sangat dalam kereta.. Bahaya…

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

21 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge