i & Lifestyle

Nasib Baik Tak Eksiden

Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. masih bernyawa… Nasib Baik Tak Eksiden.. Malam Khamis lepas cik Norfa ngan Kak Liza pergi free screening Fast & Furious under Advertlets.. Cik Norfa dapat 2 tiket free dari Josh Lim. So ajak la Kak Liza untuk pergi sama.. memandangkan takde geng..

Semua orang yang dah tengok Fast and Furious 6 mesti tau betapa bestnya cerita tuh. lagi best bila dapat jumpa artis Aman Nassim.. (susah betul nak ingat nama) hehee.. Tapi dalam kegembiraan tuh masa balik ada kejadian tak diingini berlaku…

fast and furious screening

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Syok syok sangat bercerita dengan Kak Liza pasal next plan la apa la.. Bila sampai kat satu traffic light, tak perasan lampu merah.. kak Liza pun cakap sepanjang dia lalu kawasan tuh memang sebelum ni takdak traffic light sebab ada pembinaan apa entah.. Jalan tuh kat Damansara..

So dengan sesedap hati sembang, tibe tibe cik Norfa nampak lampu merah.. Tapi kereta tak sempat nak break.. Kereta dari arah sebelah kiri keluar ..Lepas kereta pertama.. Then kereta kedua tiba tiba keluar.. Sikit lagi nak langgar bontot kereta tuh.. Mujur sempat elak… Kalau nak break memang takdan dah..

Kak Liza sampai terketar ketar..jantung pun laju berdegup.. cik Norfa… relax cool and steady.. sebab bukan cik Norfa yang bawak.. Kalau cik Norfa yang bawak, mau menangis gamaknya dalam kereta.. hahaha..

Allhamdulillah.. Allah masih panjang kan umur… Lepas ni takleh sembang kilat sangat dalam kereta.. Bahaya…

#

About the author

21 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network