i & Blog

Minum dan Menang dengan Yeos Malaysia! RM3K Sehari weh!!

contest-yeos-drink-to-cash-norfanil-menang-600
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Teh Bunga dari Yeos sekarang dah jadi favourite saya. Makin menjadi jadi minum sampai dah simpan dalam laci office sebundle..  Sedap minum sambil buat kerja. Dan sekarang untung sikit sebab apa Yeo’s ada buat contest minum dan menang. Mane tau hari hari aku post satu hari nanti ada rezeki dapat kat aku RM3,000 tuh? kan.. amin amin amin..

Contest ni nama dia Yeo’s 80 Days drink to cash. Minum dan menang.. Senang sangat kerja dia.. Hang beli air kotak harga RM1.20 tuh, gi post kat we chat Yeos Malaysia. Insya Allah ada rezeki dapat la..

Tapi tapi tapi tinggal 25 hari je lagi.. 25 hari je lagi.. lepas ni tak ada dah orang nak kasi RM3,000 sehari.. serius!!.. Cepat cepat pi beli air yeos dan join contest ni..

80 days drink to cash yeos minum dan menang 3 ribu

Tak tau pulak macam mana nak post?

Ala senang je.. Terus ke page Yeos Malaysia – http://www.yeos.com.my/contest/index.php.. Kalau tak pandai gak meh saya tunjuk tutorial bergambar post yang hari hari saya buat bila minum Teh Bunga Yeos.. (haha.. saya tak reti nak sebut nama teh dia.. selalu lupa.so officemate saya suruh pakai nama teh bunga je..) ..

Jap jap jap.. kalau nak join pastikan ada We Chat ok!.. dan pegi subscribe “Yeos Malaysia”. kang takleh join.. pastu baru boleh mula step kat bawah…

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

cara cara join contest YEOS minum dan menang TADDAAAA!!! Alamak,… tertinggal step 5 plak…. Lupa nak snap part teka produk air yeos apa yang ada dalam video.. heh.. Ala kacang je.. tak payah tengok video pon tahu! tapi tu untuk yang dah biasa join la.. yang first time wajib tengok!.. hahaha Ok  dah! Insya Allah ada rezeki boleh menang.. Nak info lanjut.. and ingat saya nipu, boleh tengok video ni!

Lepas ni cepat cepat pergi beli air ..sebab tinggal 25 hari je lagi.. Pastu jangan lupa like fanpage Yeos kat bawah!!

p/s: esok beli lagi air teh bunga..dan rezeki dapat sebundle lagi air YEOS. .. alhamdulillah.. 😉

#

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network