Ok guyss.. Last shout out untuk menang RM100,000.. tinggal lagi seminggu.. Ini minggu peluang terakhir  untuk dapatkan RM100,000 dari yeos!!. Siapa tak cuba sangat rugi, sebab kita tak tau kan kot kot rezeki kita.

#CikNorpa pun tengah pecut ni nak menang RM100,000. InsyaAllah kalau ada rezeki darinya.

Cara cara dia mudah je..

  1. Beli air yeos tak kira perasa apa apa pun..
  2. Simpan resit
  3. Follow We chat “Yeos Malaysia”
  4. Upload gambar resit sebagai bukti anda beli yeos..

Tak tau macam mana nak upload guna resit??

Boleh tengok video kat bawah ni…

#CikNorpa pun upload guna resit sekarang ni.. Sebab Teh Kristimum yang 1 liter tak ada code plak.. Saya guna step yang sama macam kat sebelum ni, bezanya guna resit.. Boleh baca entry ni Minum dan Menang dengan Yeos Malaysia! RM3K Sehari weh!! 

Hanya seorang je yang bertuah dan akan menang dengan hadiah utama RM100,000.. Dan pemenangnya mungkin antara korang. Penyertaan akhir adalah pada 31 Mei 2014 pukul 6.30 petang…. ingat ye. 6.30 petang..

Tinggal lagi beberapa hari je nak lagi boleh hantar penyertaan.. Lepas tuh peluang dah takde.. Apa lagi.. Jom beli yeos sekarang.. Paling koman pun yang kotak punyaa.. then hantar seperti yang #ciknorpa bagitau tadi.. ok!..

#ciknorpa kalau menang RM100,000 insyaAllah, akan di hulurkan pada keluarga. Simpan sikit untuk kahwin, kot kot la ada orang masuk meminang (walaupun ada angan angan nak kahwin dengan orang kaya.. kahkahkahkah..

So, jangan lupa follow Yeo’ s Malaysia WeChat Official Account (ID: YeosMalaysia) dan join contest ni ye… kalau nak post kat instagram atau any social media yang lain jangan lupa guna hashtag #80daysdrinktocash..

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge