i & Blog

Minggu Terakhir Untuk Menang RM100,000 Bersama Yeos Malaysia

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Ok guyss.. Last shout out untuk menang RM100,000.. tinggal lagi seminggu.. Ini minggu peluang terakhir  untuk dapatkan RM100,000 dari yeos!!. Siapa tak cuba sangat rugi, sebab kita tak tau kan kot kot rezeki kita.

#CikNorpa pun tengah pecut ni nak menang RM100,000. InsyaAllah kalau ada rezeki darinya.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cara cara dia mudah je..

  1. Beli air yeos tak kira perasa apa apa pun..
  2. Simpan resit
  3. Follow We chat “Yeos Malaysia”
  4. Upload gambar resit sebagai bukti anda beli yeos..

Tak tau macam mana nak upload guna resit??

Boleh tengok video kat bawah ni…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

#CikNorpa pun upload guna resit sekarang ni.. Sebab Teh Kristimum yang 1 liter tak ada code plak.. Saya guna step yang sama macam kat sebelum ni, bezanya guna resit.. Boleh baca entry ni Minum dan Menang dengan Yeos Malaysia! RM3K Sehari weh!! 

Hanya seorang je yang bertuah dan akan menang dengan hadiah utama RM100,000.. Dan pemenangnya mungkin antara korang. Penyertaan akhir adalah pada 31 Mei 2014 pukul 6.30 petang…. ingat ye. 6.30 petang..

Tinggal lagi beberapa hari je nak lagi boleh hantar penyertaan.. Lepas tuh peluang dah takde.. Apa lagi.. Jom beli yeos sekarang.. Paling koman pun yang kotak punyaa.. then hantar seperti yang #ciknorpa bagitau tadi.. ok!..

#ciknorpa kalau menang RM100,000 insyaAllah, akan di hulurkan pada keluarga. Simpan sikit untuk kahwin, kot kot la ada orang masuk meminang (walaupun ada angan angan nak kahwin dengan orang kaya.. kahkahkahkah..

So, jangan lupa follow Yeo’ s Malaysia WeChat Official Account (ID: YeosMalaysia) dan join contest ni ye… kalau nak post kat instagram atau any social media yang lain jangan lupa guna hashtag #80daysdrinktocash..

About the author

4 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge