Alor Pongsu – Seorang remaja perempuan berusia 17 tahun terkejut apabila diberitahu doktor bahawa dia mengandung semasa dia sedang buat pemeriksaan kerana tidak datang haid.

 

Selepas disoal siasat , gadis itu mengaku tidak pernah melakukan persetubuhan.

 

 

Ditanya tentang perkara perkara yang berlaku dalam tempoh sebulan , gadis itu mengakui bahawa dia pernah menggunakan selimut kepunyaan adik lelakinya yang berumur 15 tahun.

 

Pakar Perubatan mengesahkan bahawa , gadis itu mengandung selepas menggunakan selimut adiknya yang mengandungi sperma hidup.

 

Source: informasi.my

 

Fav Comment :

saudara-saudari kenapa semua tak percaya? dalam islam ada.. kalau xcaya, tanya ustaz kazim, dia pernah buat ceramah berkaitan cerita ini… islam tu cukup indah, jadi persoalkan benda-benda cmni sebabnya zaman dulu sebelum terciptanya blog ni dan apa2 media sosial, benda ni dah tersebar.. cuma bezanya peristiwa/kes dulu adalah, si suami bersetubuh dgn si isteri sebelum pergi berperang, dan sekembalinya berperang selama beberapa bulan, baru si isteri mengandung, dan si suami curiga sebab mustahil spermanya menjadi selepas beberapa bulan pergi berperang, rupanya sperma yang ditinggalkan di kain tualanya..mgkin masa dia lap sperma tu..harap anda boleh cari sebab saya xnak keruhkan keadaan kepada sesiapa yang dah komen tu… -hamba allah yang kurang arif ttg sains tp percaya pada islam-

4 thoughts on “Mengandung disebabkan Selimut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge