i & Lifestyle

Mencari Ketenangan dengan Aktiviti Mencabar…

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Bye bye Kuala Lumpur. Welcome to Melaka.. dah lama tak pergi Melaka.. Pergi dulu masa sekolah rendah je .. Haha.. Lawatan sambil belajar di Negeri Bersejarah Melaka..fuhhh… tapi kali ni, ke Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tengok pada poster.. banyak aktiviti menarik.. Sem lepas aku tak dapat pergi sebab ada Mid Term Test, tahun ni bersyukur sebab takde clash dengan apa apa pun.. Ada dinner fakulti, tapi aku decided nak pergi yang ni sebab FREE dan dinner Fac kena bayar RM90.. rugi ooo

 

About the author

18 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge