Bye bye Kuala Lumpur. Welcome to Melaka.. dah lama tak pergi Melaka.. Pergi dulu masa sekolah rendah je .. Haha.. Lawatan sambil belajar di Negeri Bersejarah Melaka..fuhhh... tapi kali ni, ke Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka...

 

Tengok pada poster.. banyak aktiviti menarik.. Sem lepas aku tak dapat pergi sebab ada Mid Term Test, tahun ni bersyukur sebab takde clash dengan apa apa pun.. Ada dinner fakulti, tapi aku decided nak pergi yang ni sebab FREE dan dinner Fac kena bayar RM90.. rugi ooo

 

This Post Has 18 Comments

    1. aktiviti best waktu petang je.. huhuhu..yang lain ngntuk…

    1. ala.. arituh dh pergi bandar hilir.. menara taming sari… terlupa lak nak roger bro.. hahaha

    1. hahaha.. free of charge tuh yang bes..

  1. elok sangat la tu. leh kurus sikit nanti.

    1. tak kurus pon.. makanan dia sedap sangat.. xjadi kurus.. hahah

    1. salam dari Kuala Lumpur.. =) ..terima kasih

  2. macam mana dgn aktiviti ? best tak ?
    ada masa nanti buatla entri baru boleh share experience dgn kawan2 🙂
    anip recently posted..Euro TravelMy Profile

    1. aktiviti petang je best.. heheh..entry up soon

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart