i & Travel

Matahari Terbenam di Kuala Perlis..

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Matahari Terbenam di Kuala Perlis..

C360_2011-11-27 18-56-13C360_2011-11-27 18-56-13_org

Assalamualaikum.. 2 hari lepas.. Untuk pertama kali aku pergi Kuala Perlis. Sebab ada tugasan disitu. dan pertama kali aku melihat matahari terbenam di Kuala Perlis.. Cantik sangat.. Ciptaan Tuhan.

Kat sana ada jualan makanan gak.. di bawah pencawang dieorang duk jual. Jual apa? hmm.. ada kepak ayam panggang, ada laksa penang, ada bihun sup, makanan bergoreng dan juga yong tau fu panggang. Sedap.. Nak nak sambil tengok matahari terbenam. Actually, saya sendiri tak sedar bila fully matahari terbenam.. sebab duk sembang kencang sangat. hahaha

Ada kawasan gerai makan dia open table betul betul tepi benteng jalan tar. Buka meja kat situ, tetapi ada yang bernasib baik dapat tempat full jauh dari bertenggek di benteng jalan. Mungkin mula mula berniaga dieorg dah cop sapa cepat dia dapat. Heh..

Tapi seriusly, semuanya cantik.. ramai jugak orang pi sana. Mujur time saya pi takda orang yang saya kenal kat sana saya jumpa. Heh.. kalau tidak kantoi.. =P C360_2011-11-27 19-17-04_org

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network