i & Travel

Matahari Terbenam di Kuala Perlis..

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Matahari Terbenam di Kuala Perlis..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

C360_2011-11-27 18-56-13C360_2011-11-27 18-56-13_org

Assalamualaikum.. 2 hari lepas.. Untuk pertama kali aku pergi Kuala Perlis. Sebab ada tugasan disitu. dan pertama kali aku melihat matahari terbenam di Kuala Perlis.. Cantik sangat.. Ciptaan Tuhan.

Kat sana ada jualan makanan gak.. di bawah pencawang dieorang duk jual. Jual apa? hmm.. ada kepak ayam panggang, ada laksa penang, ada bihun sup, makanan bergoreng dan juga yong tau fu panggang. Sedap.. Nak nak sambil tengok matahari terbenam. Actually, saya sendiri tak sedar bila fully matahari terbenam.. sebab duk sembang kencang sangat. hahaha

Ada kawasan gerai makan dia open table betul betul tepi benteng jalan tar. Buka meja kat situ, tetapi ada yang bernasib baik dapat tempat full jauh dari bertenggek di benteng jalan. Mungkin mula mula berniaga dieorg dah cop sapa cepat dia dapat. Heh..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tapi seriusly, semuanya cantik.. ramai jugak orang pi sana. Mujur time saya pi takda orang yang saya kenal kat sana saya jumpa. Heh.. kalau tidak kantoi.. =P C360_2011-11-27 19-17-04_org

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

Leave a Comment

CommentLuv badge