i & Lifestyle

Mandi Manda di Sg. Tua, Ulu Yam

Berkelah dan BBQ di Sg Tua Ulu Yam
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamaualaikum…

Sebelum aku jadi budak Intern Audit di Audit FIRM.. korang akan nampak aku update kat Facebook, pergi sana, pergi sini, huha huha sana, dan huha huha sini. Sebab Bermula 10 February 2013, kebebasan aku tersekat. Mungkin aku akan jadi lebih sibuk dan tersangat sibuk..

So, selepas saja final exam lepas aku bebas seketika. Dan kerana aku teringin sangat nak mandi sungai yang dah dekat sethaun aku tak mandi sungai, aku terus setuju bila depa ajak aku pi Ulu Yam. yeahhh!!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kawan aku si Ary Lee ajak pergi dengan kereta swift yang aku bagi nama, “mak ngah merah”.. Perjalanan makan masa dalam 1 jam sahaja dari KL ke Ulu Yam. Sesat tuh perkara biasa.. Haha..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Meh la baca cerita penuh di Blog Travel aku.. “GanuTraveller“… chill.. =P

Heaven gila.. Ingat nak ngorat abang tuh!.. yang tak pakai baju tuh.... Hensem dowh.. tapi malu la pulak! hahahaha..

Heaven gila.. Ingat nak ngorat abang tuh!.. yang tak pakai baju tuh…. Hensem dowh.. tapi malu la pulak! hahahaha..

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge