i & Lifestyle

Mandi Manda di Sg. Tua, Ulu Yam

Berkelah dan BBQ di Sg Tua Ulu Yam
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamaualaikum…

Sebelum aku jadi budak Intern Audit di Audit FIRM.. korang akan nampak aku update kat Facebook, pergi sana, pergi sini, huha huha sana, dan huha huha sini. Sebab Bermula 10 February 2013, kebebasan aku tersekat. Mungkin aku akan jadi lebih sibuk dan tersangat sibuk..

So, selepas saja final exam lepas aku bebas seketika. Dan kerana aku teringin sangat nak mandi sungai yang dah dekat sethaun aku tak mandi sungai, aku terus setuju bila depa ajak aku pi Ulu Yam. yeahhh!!

Kawan aku si Ary Lee ajak pergi dengan kereta swift yang aku bagi nama, “mak ngah merah”.. Perjalanan makan masa dalam 1 jam sahaja dari KL ke Ulu Yam. Sesat tuh perkara biasa.. Haha..

Meh la baca cerita penuh di Blog Travel aku.. “GanuTraveller“… chill.. =P

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016
Heaven gila.. Ingat nak ngorat abang tuh!.. yang tak pakai baju tuh.... Hensem dowh.. tapi malu la pulak! hahahaha..

Heaven gila.. Ingat nak ngorat abang tuh!.. yang tak pakai baju tuh…. Hensem dowh.. tapi malu la pulak! hahahaha..

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network