i & Lifestyle

Majlis Pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle

Written by Norfanil

Assalamualaikum…

 

Tahniah diucapkan kepada Farid Kamil & pasangannya Diana Danielle yang telah sah menjadi pasangan suami isteri dengan sekali lafaz pada hari ini 3 November 2012 setelah mengikat tali pertunangan secara tertutup 2 September lalu.. Majlis Pernikahan  Farid Kamil  dan Diana Danielle telah berlangsung dengan sederhana di Hotel Flamingo di tepi tasik.

 

Majlis Pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle berlangsung pada pukul 8 pagi. Walaupun agak awal pagi, Diana menanyatakan ada beberapa sebab kenapa ia berlaku. Majlis resepsi sebelah Diana akan diadakan pada 21 November satu hari sebelum hari ulang tahun nya dan sebelah Farid Kamil akan di adakan Majlis pada bulan Disember.

 

Pengantin lelaki telah membawa 5 dulang hantaran dan dibalas oleh 7 dulang oleh pengantin perempuan. Mas kahwin adalah sebanyak RM10,000. Kedua-dua pengantin nampak sama cantik dan sama padan dengan persalinan pengantin serba putih dan pink.

 

Kalau tengok pada kawasan pernikahan mereka, tempat yang terbuka nampak nice.. Tepi tasik bersama bunga bunga indah dan juga kicauan burung dan diserikan lagi dengan pengacaraan dari Iqram Dizly.

 

Diana Danielle yang berwalikan hakim sah menjadi isteri kepada Farid Kamill.. Alhamdulillah.. .. .Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. 🙂

 

Sekitar Gambar Majlis Pernikahan  Farid Kamil  dan Diana Danielle

Cantik kan  Diana bertudung,.. =)

Pasangan pengantin baru.. Farid dan Diana Danielle…

Diana dengan persalianan  putih pink.. Mak aih.. labuh jugak belakang dia tuh….

Hantaran yang diberikan.. Dengan kata antara dieorang ni ada kasi helmet.. Tapi tak sure la pula siapa yang kasi kat siapa.. DIana kasi kat Farid atau Farid kasi kat Diana Danielle? Wahh..  First time hantaran kasi Helmet ni dalam kalangan artis.. Biasa bagi Kereta sebijik..

Semasa akad nikah.. Diana Danielle di walikan Hakim.. Kerana tidak dapat mencari ayah kandung… Usaha mencari telah pun di jalankan, tetapi gagal ditemui..

Farid Kamil dengan gaya raja sehari.. heheh..hensem.

Cincin pernikahan..

Bergambar bersama ibu Farid Kamil dan juga Ibu Diana Danielle..

Untuk gambar lain boleh terus ke facebook MIG


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge