Assalamualaikum...

Kita masuk lagi entry makan makan. Alhamdulillah, sekali lagi team Myselera diberi kepercayaan untuk review makanan di Bucida Court, Damansara. Kali ni kami merasa Maggie Kari Ketam terbaik punya dari kedai Miss Pah Hot Pots.. Wahh.. nama glamer tau.. Miss Pah.. hehe..

Boleh di katakan satu lagi kedai makanan sedap yang kami jumpa.. Really maveles boleh di katakan dalam kalangan team myselera semua menyukainya.. Perhh!!..

Setengah kedai dia buat maggi ketam biasa. Kuah dari perencah maggi tersebut. Tapi kali ni memang betul betul kaw kari lain dari yang lain. Bukan dari perencah maggie. Pekat dan pedas.. Siapa yang suka makan mee kari, boleh cuba maggi kari ketam nipah atau maggi kari ketam bunga di Bucida Court..

Kalau taknak letak ketam pun takpe, tapi tak syok laaa... Ketam menambah lagi rasa maggi kari tersebut..

Jom layan beberapa gambar team myselera kat sana...

Maggi kari ketam bunga bucida court norfanil

Maggi kari ketam bunga Miss Pah Hot Bucida court norfanil
-- Maggi Kari Ketam Bunga Special RM10-RM15..

Maggi kari ketam nipah bucida court, jalan penchala 2 norfanil
-- Maggi Kari Ketam Nipah RM25 - Rm40.. Mengikut Size dan harga pasaran

seafood sweet sour bucida court 2 norfanil
-- Makanan tambahan.. Seafood Sweet Sour...

Maggi kari ketam bunga bucida court team myselera dan norfanil 2
-- The Team.. Myselera dan Norfanil..

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 norfanil
-- Me with Maggi Kari Ketam Bunga.. sedap gilosss.. kaw kaw...

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 mar norfanil
-- Mar berselera gila makan Maggi Kari Ketam.. Tak cukup yang ketam bunga, dia habiskan ketam nipah..pehh. kecik tapi kuat makan.. haha

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 petom mar
-- Them.. Petom dan Mar.. Muka ceria dapat makan maggi kari kaw kaw..

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 pikal norfanil
-- Orang ganu dengan Maggi Kari Ketam.. Puas hati katanya...

Maggi kari ketam bunga bucida court ziqah norfanil
-- Haziqah.. berair air mata.. kaw sangat kari..tapi katanya sedap walaupun hidung dan mata sentiasa berair.. huhu

Alhamdulillah.. kenyang..

terima kasih kepada Miss Pah Hot Pots..

Untuk mereka yang nak singgah boleh tengok maps kat bawah ni..

memang akan sukar nak cari jalan untuk first timer..

Yang pasti gamble jeee.. hahaha..

Alamat : Lot 2816 Jalan Damansara, Sungai Penchala, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia

No. HP: 03-4108 7922

10:00 am - 2:00 am

This Post Has 6 Comments

  1. Yummmm…berkeroncong dalam perut ni ha tgk maggi kari tuh. Perghhhhhh…ngan ketam plak…my feveret hbis.
    mohdridzwan recently posted..Fenomena ShakleeMy Profile

  2. oergh! tengok korang makan memang menyelerakan btol. Dah lama tak makan ketam ni sebenarnya..

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart