i & Travel

Maggi Kari Ketam Kaw kaw punya Hanya di Bucida Court, Sungai Penchala

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…

Kita masuk lagi entry makan makan. Alhamdulillah, sekali lagi team Myselera diberi kepercayaan untuk review makanan di Bucida Court, Damansara. Kali ni kami merasa Maggie Kari Ketam terbaik punya dari kedai Miss Pah Hot Pots.. Wahh.. nama glamer tau.. Miss Pah.. hehe..

Boleh di katakan satu lagi kedai makanan sedap yang kami jumpa.. Really maveles boleh di katakan dalam kalangan team myselera semua menyukainya.. Perhh!!..

Setengah kedai dia buat maggi ketam biasa. Kuah dari perencah maggi tersebut. Tapi kali ni memang betul betul kaw kari lain dari yang lain. Bukan dari perencah maggie. Pekat dan pedas.. Siapa yang suka makan mee kari, boleh cuba maggi kari ketam nipah atau maggi kari ketam bunga di Bucida Court..

Kalau taknak letak ketam pun takpe, tapi tak syok laaa… Ketam menambah lagi rasa maggi kari tersebut..

Jom layan beberapa gambar team myselera kat sana…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Maggi kari ketam bunga bucida court norfanil


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
Maggi kari ketam bunga Miss Pah Hot Bucida court norfanil

— Maggi Kari Ketam Bunga Special RM10-RM15..

Maggi kari ketam nipah bucida court, jalan penchala 2 norfanil

— Maggi Kari Ketam Nipah RM25 – Rm40.. Mengikut Size dan harga pasaran

seafood sweet sour bucida court 2 norfanil

— Makanan tambahan.. Seafood Sweet Sour…

Maggi kari ketam bunga bucida court team myselera dan norfanil 2

— The Team.. Myselera dan Norfanil..

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 norfanil

— Me with Maggi Kari Ketam Bunga.. sedap gilosss.. kaw kaw…

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 mar norfanil

— Mar berselera gila makan Maggi Kari Ketam.. Tak cukup yang ketam bunga, dia habiskan ketam nipah..pehh. kecik tapi kuat makan.. haha

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 petom mar

— Them.. Petom dan Mar.. Muka ceria dapat makan maggi kari kaw kaw..

Maggi kari ketam bunga bucida court 1 pikal norfanil

— Orang ganu dengan Maggi Kari Ketam.. Puas hati katanya…

Maggi kari ketam bunga bucida court ziqah norfanil

— Haziqah.. berair air mata.. kaw sangat kari..tapi katanya sedap walaupun hidung dan mata sentiasa berair.. huhu

Alhamdulillah.. kenyang..

terima kasih kepada Miss Pah Hot Pots..

Untuk mereka yang nak singgah boleh tengok maps kat bawah ni..

memang akan sukar nak cari jalan untuk first timer..

Yang pasti gamble jeee.. hahaha..

Alamat : Lot 2816 Jalan Damansara, Sungai Penchala, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia

No. HP: 03-4108 7922

10:00 am – 2:00 am

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge