Home LIFESTYLE & PERSONAL Macam mana rasanya sakit senggugut?

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Senggugut. Perempuan je rasa macam mana sakit senggugut. Kalau senggugut datang, sampai dah tak boleh buat apa.

Kalau dekat kelas, geng-geng lelaki paham la kalau kawan perempuan sendiri dah tekan perut dan tidur dalam kelas. Sampai geng lelaki yang sibuk tanya.. “tu kenapa?” “weh, ko ok tak?” “Weh gi tidur kat bilik rawatan laaa.”.

Macam-macam… Prihatin betul… 🙂

Tu masa sekolah la.. sekarang dah tua bangka, tak ada dah orang nak ambil tahu. Sendiri sakit, sendiri telan ubat. Atau tidur la kat rumah amik MC.

Kali ni nak share 1 thread luahan perasaan wanita, macam mana rasa sakitnya senggugut.

Thread ni di ambil di page Dea Della Beaute

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11 Macam mana rasa sakitnya senggugut 11

Antara yang paling hot:

  • Sakit berguling guling atas katil
  • Sakit sampai menangis.

Kalau jumpa doktor, doktor akan kata hormon tak stabil. Sampai yang cakap, kena kahwin baru ok. Tapi, kalau baca komen ada je yang dah berkahwin tapi tak hilang jugak. Ngeee..

Punca Senggugut dari segi Islam

  • Dari segi islamic – Senggugut  adalah kesan cakaran iblis pada rahim wanita. Senggugut atau period pain nie memang famous amous lah dikalangan anak-anak dara, mahu wanita yang dah berkahwin.Seriusly, memang anak dara yang paling ramai asyik menghidapi masalah period pain.
  • Iblis paling suka RAHIM perempuan sebab Iblis tak mahu umat Nabi Muhammad berkembang…Sebenarnya yang terjadinya pendarahan pada seorang perempuan adalah disebabkan oleh cakaran Iblis. (Kredit : http://mrskeciksangat.blogspot.my)

Jadi macam mana nak selesaikan sakit senggugut ni?

  1. Minum DEA DELLA 1 sudu sebelum sarapan
  2. Minum DEA DELLA 1 sudu sebelum tidur..

Lihat hasil dan kesan DEA DELLA pada mereka… dan period jadi lebih teratur!

Testi Jus Deadella Hilangkan Sengugut 2 Testi Jus Deadella Hilangkan Sengugut 2 Testi Jus Deadella Hilangkan Sengugut 2 Testi Jus Deadella Hilangkan Sengugut 2 Testi Jus Deadella Hilangkan Sengugut 2

Percaya la, setiap penyakit ada ubat. Dan DEA DELLA terbukti membantu perbaiki dalaman wanita..

Kelebihan Dea Della HQ

Dapatkan DEA DELLA segera
whatsapp > 0112-9090027

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge