i & Lifestyle

Jobdirumah di bayar menggunakan PayPal

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Review Jobdirumah

Assalamualaikum.

Huk huk huk.. Baru je register jobdirumah dua hari lepas. Ye la, kawan kawan blogger semua dah register. CIk Norfa je malas sikit nak register. Oh!. Nak join jobdirumah? boleh daftar sini.

Erm.. memang jobdirumah di bayar menggunakan paypal kalau anda buat job international. So senang company international nak bayar. Jadi terpaksa la ingat balik email dan password yang dah Cik Norfa guna untuk akaun paypal. Tapi tetap tak dapat login sebab lupa password. So terpaksa la buat forgot password..

Untuk dapatkan password melalui forgot password, banyak jugak halangan kena lalui. Paypal akan mintak no card debit / VISA atau pun soalan terpilih yang anda buat sebelum ni..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Malang tidak berbau lagi, dulu cik Norfa 3 kali tukar kad visa Maybank dan sah sah takleh nak teruskan untuk dapatkan password, so terpaksa tukar ke option kedua, iaitu jawab soalan.. Tapi!!! tak boleh jugak sebab lupa jawapannya.. sob sob…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Pagi tadi, jam 9.02 pagi paypal ada call. Cik Norfa tak angkat sebab tidur.. haha.. Hujung minggu kan.. lagi kalau ada orang call nombor pejabat memang susah sikit nak angkat. Then bila search google, memang sah no ni 03 7663 8500 Paypal. Selepas dia call pasti dia akan hantar email nak maklumkan yang korang tak angkat call dia.. hehe..

So sekarang pending lagi untuk jobdirumah. Saya nak buat jobdirumah sebab tengok kawan kawan blogger semua dah buat duit dengan jobdirumah..

#tak sabar nah habis exam.. nak maximize kan duit dengan jobdirumah.. zzzz

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge