Review Jobdirumah

Assalamualaikum.

Huk huk huk.. Baru je register jobdirumah dua hari lepas. Ye la, kawan kawan blogger semua dah register. CIk Norfa je malas sikit nak register. Oh!. Nak join jobdirumah? boleh daftar sini.

Erm.. memang jobdirumah di bayar menggunakan paypal kalau anda buat job international. So senang company international nak bayar. Jadi terpaksa la ingat balik email dan password yang dah Cik Norfa guna untuk akaun paypal. Tapi tetap tak dapat login sebab lupa password. So terpaksa la buat forgot password..

Untuk dapatkan password melalui forgot password, banyak jugak halangan kena lalui. Paypal akan mintak no card debit / VISA atau pun soalan terpilih yang anda buat sebelum ni..

Malang tidak berbau lagi, dulu cik Norfa 3 kali tukar kad visa Maybank dan sah sah takleh nak teruskan untuk dapatkan password, so terpaksa tukar ke option kedua, iaitu jawab soalan.. Tapi!!! tak boleh jugak sebab lupa jawapannya.. sob sob…

Pagi tadi, jam 9.02 pagi paypal ada call. Cik Norfa tak angkat sebab tidur.. haha.. Hujung minggu kan.. lagi kalau ada orang call nombor pejabat memang susah sikit nak angkat. Then bila search google, memang sah no ni 03 7663 8500 Paypal. Selepas dia call pasti dia akan hantar email nak maklumkan yang korang tak angkat call dia.. hehe..

So sekarang pending lagi untuk jobdirumah. Saya nak buat jobdirumah sebab tengok kawan kawan blogger semua dah buat duit dengan jobdirumah..

#tak sabar nah habis exam.. nak maximize kan duit dengan jobdirumah.. zzzz

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge