i & Lifestyle

Lirik Lagu Impianku – Haleeda (OST Angin Syurga)

Lirik Lagu Impianku - Haleeda (OST Angin Syurga)
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hi,

Siapa layan cerita Angin Syurga? kalau layan mesti tahu lagu ni. Sedap pula telinga ni dengar lagu ni. Cari kat google rupanya tajuk Impianku. Ini lagu OST Aingin Syurga.

Drama Angin Syurga best, OST dia pon best.

Drama Angin Syurga mengisahkan Kak Long yang sepanjang hidup kena menghadapi kerenah orang sekeliling. Mula-mula mak saudara yang suka buat cerita satu kampung, lepas tuh, bila adik-adik dah besar, adik-adik pula buat hal. Bila dah kahwin, isteri adik pulak tak suka. Bila jumpa ayah kandung, ayah kandung pula penyebab gaduh adik beradik.

Memang best tengok cerita ni. Banyak perihal keluarga daripada cinta.

Cerita dia memang sedih. Aku lebih suka tengok cite ni dari tengok cerita kat tv3 pkul 6.30 petang dan 7.00 petang..erkk..

Bagus la kan TV2 ada juga keluarkan cerita berfaedah sikit dari asyik duk keluar adaptasi Novel yang kisahnya, terlanjur pastuh kahwin.. tak pun Kahwin paksa pastu bahagia.. eh.

Lantak la, Tapi Drama Angin Syurga memang terbaik. Lakonan Jue Aziz, Leez dan … tak tau nama. Yang pasti Jalaluddin Hassan ada dimana-mana. hehe.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Lirik Lagu Impianku - Haleeda (OST Angin Syurga)

Lirik Lagu Impianku – Haleeda

Dalam diam ku melihat
Terbayang wajahmu
Saat saat keperihan
Semua ku lalui

Akan kah kutemui jalan ku,
Menepis suka duka menuju impan..

Korus:
Dengarlah alunan suaraku,
Hati kecil mengusik kalbu,
Tiada yang akan menghalangku,
Dari kebahgiaan..

Dalam sedar ku terima, segala adanya,
Semua cinta dihatiku, terbagi untukku,
Akankah kutermui jalanku,
Menepis suka duka menuju impian…

Korus : Dengarlah alunan suaraku
Hati kecil mengusik kalbu,
Tiada yang akan menghalangku,
Dari kebahgiaan, impianku…

Takkan berpaling darimu
Sehinga kehujung nafasku,
Kau lah segalanya…………

Akan kah kutemui jalan ku,
menepis suka duka menuju impan..

Ulang Korus x 2

*** Kalau nak copy, sila bagi kredit.. penat tau aku dengar sendiri dan tulis.. sebab tak ada lagi di google..

#

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

¬© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved.¬†Powered by¬†NR Network