Lirik Lagu Impianku - Haleeda (OST Angin Syurga)

Hi,

Siapa layan cerita Angin Syurga? kalau layan mesti tahu lagu ni. Sedap pula telinga ni dengar lagu ni. Cari kat google rupanya tajuk Impianku. Ini lagu OST Aingin Syurga.

Drama Angin Syurga best, OST dia pon best.

Drama Angin Syurga mengisahkan Kak Long yang sepanjang hidup kena menghadapi kerenah orang sekeliling. Mula-mula mak saudara yang suka buat cerita satu kampung, lepas tuh, bila adik-adik dah besar, adik-adik pula buat hal. Bila dah kahwin, isteri adik pulak tak suka. Bila jumpa ayah kandung, ayah kandung pula penyebab gaduh adik beradik.

Memang best tengok cerita ni. Banyak perihal keluarga daripada cinta.

Cerita dia memang sedih. Aku lebih suka tengok cite ni dari tengok cerita kat tv3 pkul 6.30 petang dan 7.00 petang..erkk..

Bagus la kan TV2 ada juga keluarkan cerita berfaedah sikit dari asyik duk keluar adaptasi Novel yang kisahnya, terlanjur pastuh kahwin.. tak pun Kahwin paksa pastu bahagia.. eh.

Lantak la, Tapi Drama Angin Syurga memang terbaik. Lakonan Jue Aziz, Leez dan … tak tau nama. Yang pasti Jalaluddin Hassan ada dimana-mana. hehe.

Lirik Lagu Impianku - Haleeda (OST Angin Syurga)

Lirik Lagu Impianku – Haleeda

Dalam diam ku melihat
Terbayang wajahmu
Saat saat keperihan
Semua ku lalui

Akan kah kutemui jalan ku,
Menepis suka duka menuju impan..

Korus:
Dengarlah alunan suaraku,
Hati kecil mengusik kalbu,
Tiada yang akan menghalangku,
Dari kebahgiaan..

Dalam sedar ku terima, segala adanya,
Semua cinta dihatiku, terbagi untukku,
Akankah kutermui jalanku,
Menepis suka duka menuju impian…

Korus : Dengarlah alunan suaraku
Hati kecil mengusik kalbu,
Tiada yang akan menghalangku,
Dari kebahgiaan, impianku…

Takkan berpaling darimu
Sehinga kehujung nafasku,
Kau lah segalanya…………

Akan kah kutemui jalan ku,
menepis suka duka menuju impan..

Ulang Korus x 2

*** Kalau nak copy, sila bagi kredit.. penat tau aku dengar sendiri dan tulis.. sebab tak ada lagi di google..

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge