Lirik Lagu Awak Kat Mana Taufik Batisah
Lirik Lagu Awak Kat Mana Taufik Batisah

Mula-mula saya tertanya, apa yang kawan-kawan di facebook bising pasal #AwakkatMana. Rupanya ia adalah lagi dari Taufik Batisah.

For the first time dengar tajuk lagu #AwakKatMana, dalam hati apa punya tajuk la lagu zaman sekarang. Tapi bila tengok persembahan Taufik Batisah di Anugerah Planet Muzik gempak pula.

Dah lama tak dapat tengok persembahan tarian mantap macam group Korea.. Serius suka tengok. Dulu asyik tengok Siti Nurhaliza buat tarian mantap dan kemas, sekarang Taufik Batisah buat untuk lagu #AwakKatMana. Nampak superb.

Berbalik pada lagu Awak Kat Mana, bila dengar nak tergelak pun ada. Memang sangat kena la dengan manusia yang asyik cemburu buta. Sikit sikit tanya “Awak kat mana?”.

Lagu dari Taufik Batisah ni betul-betul perli orang sebegini. Hahaha.. Terbaik..

Persembahan Taufik Batisah di Anugerah Planet Muzik (APM)

Lirik lagu Awak kat mana – Taufik Batisah

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

Awak kat mana, awak awak kat mana
Asyik awak kat mana macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluat ku dibuatnya

You nak pergi mana? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit sikit dia mesti tanya di mana

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

Awak kat mana, awak awak kat mana
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mana, awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni)

Lain kali cuba berdikari
Beerti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

#awakkatmana #awakkatmane

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge