i & Lifestyle

(LAWAK) Video Kyopropaganda membalas Video dari Kekasih kepada Kekasih

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

image


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Assalamualaikum.. Semalam kecoh kan pasal seorang perempuan yang buat video untuk pakwe dia.. luahan hati Makwe kepada Pakwe.. tetapi video tuh sudah didelete..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Ramai yang kutuk, kerana tindakan tidak wajar perempuan tersebut yang upload didalam youtube.. Kesilapan besar sehingga video itu disebar ke Facebook..

Hari ini, video balas dari KyoPropaganda.. sengaja je depa ni balas.. Ayat ala ala gedix gitu.. haha. kalau korunk tengok ,memang lawak punya.. meh tengok sini

Jangan lupa untuk klik button   image  dan image untuk dapatkan percutian 3 Hari 2 Malam di Kuching…

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

Leave a Comment

CommentLuv badge