Assalamualaikum… Haha.. Hari ini adalah hari terakhir untuk anda semua mengundi seorang jejaka idaman malaya..ehem.. yang bakal mendapat title Dr…

Hehe.. Aku sebenarnya sangat kagum ngan dia ni.. Friendly gila.. tak macam aku la, sepatah tanya sepatah jawab.. kalau dia ni , untuk digi Awards saja dah melencong macam macam tempat untuk meraih undi.. ok.bukan macam kita, kenal pun tidak, tapi buat muka kesian mintak undi.. hehehe.. He’s so friendly and sangat baik..

Tak caya.. tengok gambar gambar ini..

1) Aku mula mula terkejut, camna la dia ni pi jumpa Aaron Aziz.. Jeles ok!~

Nampak tak aaron aziz pakai button tuh? haaaa..Eqbalzack punya la tuh, Tuan dia sebelah kanan, bukan kiri.. haha

2) Ini semua anak murid dia.. Almaklum la.. Cikgu Fizik.. (ok, subjek yg paling aku suka belajar , tapi tak suka exam) wahah

Kempen pertama bermula di sekolah anak sedara abg Eqbalzack

3) Ini sekitar UPM

 

4) Student Sekolah Menengah Agama Kuala Lumpur

 

5) Geng geng Ganu Kiteeeee..

 

6) Subway pon tolong Promo ok!.. Terbaik

 

7) Ini adalah anak murid abg eq lagi.. heehhe.. aku suka gambar ni..

Aku suka gambar ni.. dah jadi cover photo FB aku dah pon..

8) Yang Penting.. MB Terengganu, YB Dato’ Ahmad Said

*Macam mana la boleh jumpa ni ek? aku orang ganu pon tak pernah jumpa.. hahaha*

 

So, untuk apa semua ni,? Aku nak mintak jasa anda semua untuk vote abg kesayangan aku ni, (wallaweehh) haha.. Untuk jadi Blogger Of The Year, bagi DIGI WWWOW AWARDS!!.. ok..

 

a) Click link ni > http://bit.ly/eqbalzack

b) Tekan VOTE NOW

c) Connect via Facebook atau Twitter

d) Tekan VOTE!!!.. kalau dah vote dia akan jadi VOTED!!! ok!!..

 

*Jasa anda sangat sangat di hargai.. lepas vote sila tinggalkan komen dibawah dengan slogan “Saya yakin Eqbalzack boleh menang kerana…. (tidak lebih 25 patah perkataan)”

Sehelai baju I LOVE KOREA (made in Korea) akan diberikan kepada slogan terbaik dan 5 Keychain dari KOREA untuk saguhati!!

Hanya Valid sehingga 12 Mei 2012; 11.59 pm.. (AHAD)

 

tq!

2 COMMENTS

  1. wahhhh…last2 mcm ni ada followers abg eq buat entry contest. tq2 norfa. jasamu di kenang. nnt abg eq bg no tepon aaron ajis ek. hehe

    Abg eq leh masuk contest t-shirt tu tak?
    hehehe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge