i & Gajet

Laptop Samsung Series 5 Selepas Setahun…

Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Sedih nak habaq hang.. Sebelum ni jatuh dari gobok (almari).. Kemek..  tapi dah lama la yang tuh. 3 Minggu lepas crack sikit bahagian bawah LCD.. Minggu lepas pulak crack membesar sampai 1/4 dari screen LCD kes letak laptop kat siku, pastu pergi penyek masa tertidur dalam kereta.. Gara gara tengok Dad Where Are We Going… sedih bak hang…

Dan terbaru semalam, bahagian sambungan keyboard dengan LCD pulak terbuka.. Nih gara gara baca novel online sambil duk atas katil , pastu pusing kanan pusing kiri,… Abis semua…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Nasib la..

Kena kumpul duit baiki ni..

Dah tanya Samsung center, nak tukar LCD untuk Samsung Series 5 ni harga dia dalam RM650.. tak termasuk dengan baiki sambungan tuh.. Urghhh…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Hasil selepas setahun… Payah juga pakai nipis nipis ni.. Rindu pulak dekat Compaq yang bertahan 3 tahun tanpa rosak seperti ini..

Laptop Samsung series 5 lcd cracked

…..Dari 2 inci.. bersambung jadi berinci inci..

Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun crack

.. duka bertambah… bukak tutup bukak tutup..terpaksa tekan kemas kemas bila nak tutup supaya tak jadi macam ni lagi

Laptop Samsung Series 5 crack penutup lcd

… Cracked… sigh… ;(

About the author

8 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge