Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun
Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun

Sedih nak habaq hang.. Sebelum ni jatuh dari gobok (almari).. Kemek..  tapi dah lama la yang tuh. 3 Minggu lepas crack sikit bahagian bawah LCD.. Minggu lepas pulak crack membesar sampai 1/4 dari screen LCD kes letak laptop kat siku, pastu pergi penyek masa tertidur dalam kereta.. Gara gara tengok Dad Where Are We Going… sedih bak hang…

Dan terbaru semalam, bahagian sambungan keyboard dengan LCD pulak terbuka.. Nih gara gara baca novel online sambil duk atas katil , pastu pusing kanan pusing kiri,… Abis semua…

Nasib la..

Kena kumpul duit baiki ni..

Dah tanya Samsung center, nak tukar LCD untuk Samsung Series 5 ni harga dia dalam RM650.. tak termasuk dengan baiki sambungan tuh.. Urghhh…

Hasil selepas setahun… Payah juga pakai nipis nipis ni.. Rindu pulak dekat Compaq yang bertahan 3 tahun tanpa rosak seperti ini..

Laptop Samsung series 5 lcd cracked
…..Dari 2 inci.. bersambung jadi berinci inci..
Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun crack
.. duka bertambah… bukak tutup bukak tutup..terpaksa tekan kemas kemas bila nak tutup supaya tak jadi macam ni lagi
Laptop Samsung Series 5 crack penutup lcd
… Cracked… sigh… ;(

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge