i & Gajet

Laptop Samsung Series 5 Selepas Setahun…

Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Sedih nak habaq hang.. Sebelum ni jatuh dari gobok (almari).. Kemek..  tapi dah lama la yang tuh. 3 Minggu lepas crack sikit bahagian bawah LCD.. Minggu lepas pulak crack membesar sampai 1/4 dari screen LCD kes letak laptop kat siku, pastu pergi penyek masa tertidur dalam kereta.. Gara gara tengok Dad Where Are We Going… sedih bak hang…

Dan terbaru semalam, bahagian sambungan keyboard dengan LCD pulak terbuka.. Nih gara gara baca novel online sambil duk atas katil , pastu pusing kanan pusing kiri,… Abis semua…

Nasib la..

Kena kumpul duit baiki ni..

Dah tanya Samsung center, nak tukar LCD untuk Samsung Series 5 ni harga dia dalam RM650.. tak termasuk dengan baiki sambungan tuh.. Urghhh…

Hasil selepas setahun… Payah juga pakai nipis nipis ni.. Rindu pulak dekat Compaq yang bertahan 3 tahun tanpa rosak seperti ini..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016
Laptop Samsung series 5 lcd cracked

…..Dari 2 inci.. bersambung jadi berinci inci..

Laptop Samsung Series 5 Selepas setahun crack

.. duka bertambah… bukak tutup bukak tutup..terpaksa tekan kemas kemas bila nak tutup supaya tak jadi macam ni lagi

Laptop Samsung Series 5 crack penutup lcd

… Cracked… sigh… ;(

#

About the author

8 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network