Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003

Hi, Pernah dengar Laksa Telur Goreng Bersarang? Pernah cuba? rugi kalau tak pernah cuba!. Kedai Laksa Telur Goreng Bersarang bermula dengan van bergerak tepi jalan kini sudah ada kedai sendiri yang terletak di Kawasan Perumahan Jalan Margosa.

Laksa Telur Goreng Bersarang Wajib Cuba!

Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003

Pertama kali sampai, agak bernasib baik sebab tak ramai sangat orang.Masih ada tempat duduk. Walaupun masa tu dah agak ramai. Kalau ramai orang, first impression pasti sedap. kan?

Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003

Kami sampai je terus dapat tempat duduk dan pergi order di Kaunter. Tengok harga dulu. Ada laksa telur goreng bersarang biasa, special dan tambahan bebola ikan atau ayam. Harga pon not bad. Murah!.

Lepas order, jangan lupa ambil otak udang dan cili potong untuk tambah lagi kesedapan laksa telur goreng bersarang.. perh. terliur pulak..

Ha nak bagitau, ini satu satu nya kedai Laksa Telur Goreng Bersarang di Ipoh yang femes tau. Buat masa sekarang tak ada cawangan lain. Yang kat lain tu, bukan milik dieorang. Siap ada memo tau dalam kedai. hehe..

Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003
Saya punya ada bebola!

Buat pertama kali cuba Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh ni, memang sedap! Nak tambah bebola tu just tambah harga RM0.80 sebiji. Serius sedap. Tak tambah pon dah sedap!

Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003
Zoom in sikit…Yang ada bebola ikan. Laksa Special!
Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003
Ini yang biasa.. Maveles telurnya!!!

Portion Laksa Telur Bersarang ni banyak. Cukup seorang 1 mangkuk. Tapi kalau nak tambah dua tiga mangkuk pon tak ada hal.

Harga?

  • Laksa Telur Goreng Bersarang Biasa – RM3.50
  • Tambah Telur Goreng Bersarang – RM1.20
  • Tambah Fishcake / Fishball sebiji – RM0.80
  • Tambah Laksa – RM1.20
  • Laksa tanpa telur goreng bersarang – RM2.50
  • Laksa Special RM5.00

Murah? Yes, it is! Sangat murah dan berbaloi..

Laksa Telur Goreng Bersarang Ipoh Memang Sedap-003

Kalau pergi Ipoh tak cuba ini, memang rugi. Tak susah pon nak cari. Boleh waze atau google maps alamat ini.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge