i & Lifestyle

Laksa Goreng The Humble Chef, Plaza Damansara

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Ayuk.. Hari ni kita cakap pasal bab makanan lagi.. Hehe.. Kisahnya mengenai The Humble Chef, Plaza Damansara. Tak pernah datang pun kat sini, tapi minggu lepas, kak liza bawak cik Norfa makan kat sini.. Kecian kak Liza asyik belanje saya je.. Lepas ni dapat duit advertorial saya belanje kak Liza lak ye.. hehehe.. (waiting….and waiting…sesak, seksa, sedak)

Dulu The Humble Chef dia just buka melalui lori kecik je atas Bukit Damansara, tapi sekarang di dah ada kedai.. Cun je kedai dia. Dan pemilik The Humble Chef adalah bumiputra, lagi la buat cik Norfa bangga..

Yang menarik, pelanggan depa campur campur. Chinese ada, Indian ada, omputih ada, dan melayu sendiri.. Bukan senang nak grab pelanggan berbilang bangsa ni, lagi lagi bumiputra.. Salute la kt The Humble Chef ni..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cum kat The Humble Chef, air dia limited, dan makanan dia more to western.. So siapa yang peminat western leh la terjah yee.. Info The Humble Chef leh dapat kat sini –> Myselera 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

IMG_20130605_204055

hum

Laks Goreng, RM6

Aglio e OlioAglio e Olio, RM5

IMG_20130605_203403Creme Brulee, RM4

Maveles!!!! Murah jeeeeee..tapi leh makan sekali sekale je la.. Jauh!!!

IMG_20130605_201126

The space dalam The Humble Chef.. Selalu penuh!!..  Kalau ada rasa belas kasihan, jangan lama lama.. Sebab kat luar ada yang menanti..

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge