Hi,

Semalam berlangsungnya, fashion show untuk Koleksi Baju Raya Bianco Mimosa 2015 di Hotel Royale Chulan Bukit Bintang. New Balance 1500 hombre Bianco Mimosa akan menampilkan rekaan baru yang cukup elegen dan eksklusif tidak lama lagi.

Beberapa orang artis turut kelihatan antaranya Erra Fazira, Dato’ Umie Aida, Ashraf Muslim dan banyak lagi. Nike TN Requin 2017 Turut disaksikan oleh Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.

Kalau kau orang mencari pilihan baju raya yang elegen, eksklusif dan juga unik, aku rasa Bianco Mimosa pasti akan menepati apa yang korang cari!

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015 - 01

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015

Konsep yang diketengahkan untuk tahun ini dari Bianco Mimosa adalah Safari Fauna Mimosa Raya 2015 dari pengasas dan pereka YBhg Dato’ Ida Suraya Mustapha, seorang yang sangat passionate dalam fesyen! Sebanyak 118 rekaan dengan warni warni bertemakan Safari, Flora, Fauna dan Mimosa Raya 2015.

Beliau menjadikan pentas peragaan sebagai terapi minda dan membawa elemen-elemen antarabangsa dalam busana berciri ketimuran mengikut tren gaya semasa dan terkini.!

Menurut beliau, rekaan yang unik untuk memastikan keselesaan, aura seksi, berani dan berkarisma kepada sesiapa yang memakai helaian eksklusif dari keluaran Bianco Mimosa.

Mungkin ada yang tertanya-tanya, apakah kelainan yang disampaikan oleh YBhg Dato’s Ida Suraya. Nike Air Max Dames Goedkoop Beberapa kelainan ditampilkan pada jenama ini berbanding pereka feysen yang berada di pasaran kini antaranya elemean rekaan dengan zip di sebalik susunan manik, sebelah bawah rekaan lain yang mengembang indah, dan juga cebisan fabrik kulit di bahagian atas belahan jubah. Ia cukup menampakkan lebih ranggi kepada si pemakai.

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015 - 21

Yang paling panting bagi penggemar fesyen adalah kualiti. nike air max 2016 goedkoop Itu juga yang dititikberatkan oleh Pengasas dan Pereka Bianco Mimosa yang tidak berkompromi tentang kualiti fabrik, seni jahitan dan perincian mengunakan kerja tangan (hand made) di setiap rekaan bagi menjanjikan keselesaan kepada si pemakai.

Melihat pada koleksi yang diperagakan semalam, tidak dinafikan aku pun ada berkenan dengan beberapa pasang baju dan jubah! Wallaweh, memang cantik dan elegen. zonnebrillen ray ban goedkoop Harga pon boleh tahan!

Meh tengok koleksi baju raya 2015 Bianco Mimosa!

This slideshow requires JavaScript.

(slideshow – left & right to view)

Cantik kan? Aku berkenan sungguh dengan jubah tu. nike air max 2017 donna Nanti la kalau dapat bonus, gerenti ada yang rembat ni. air max pas cher Mungkin! Hehe.. oakley pas cher Tahniah kepada YBhg Dato’ Ida Suraya Mustapha berjaya mengeluarkan koleksi baju raya yang cantik dan elegen tahun ini!

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015

Website Online Bianco Mimosa Dilancarkan!

Bagi anda yang ingin memiliki koleksi raya 2015 Bianco Mimosa, boleh membuat pembelian online di laman web www.biancomimosa.com. Untuk melihat koleksi dengan lebih mudah, boleh ke akaun instagram @BiancoMimosaOfficial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge