i & Produk

Koleksi Baju Raya 2015 Bianco Mimosa – Elegen & Eksklusif

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

Semalam berlangsungnya, fashion show untuk Koleksi Baju Raya Bianco Mimosa 2015 di Hotel Royale Chulan Bukit Bintang. Bianco Mimosa akan menampilkan rekaan baru yang cukup elegen dan eksklusif tidak lama lagi.

Beberapa orang artis turut kelihatan antaranya Erra Fazira, Dato’ Umie Aida, Ashraf Muslim dan banyak lagi. Turut disaksikan oleh Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.

Kalau kau orang mencari pilihan baju raya yang elegen, eksklusif dan juga unik, aku rasa Bianco Mimosa pasti akan menepati apa yang korang cari!

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015 - 01

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015

Konsep yang diketengahkan untuk tahun ini dari Bianco Mimosa adalah  Safari Fauna Mimosa Raya 2015 dari pengasas dan pereka YBhg Dato’ Ida Suraya Mustapha, seorang yang sangat passionate dalam fesyen! Sebanyak 118 rekaan dengan warni warni bertemakan Safari, Flora, Fauna dan Mimosa Raya 2015.

Beliau menjadikan pentas peragaan sebagai terapi minda dan membawa elemen-elemen antarabangsa dalam busana berciri ketimuran mengikut tren gaya semasa dan terkini.!

Menurut beliau, rekaan yang unik untuk memastikan keselesaan, aura seksi, berani dan berkarisma kepada sesiapa yang memakai helaian eksklusif dari keluaran Bianco Mimosa.

Mungkin ada yang tertanya-tanya, apakah kelainan yang disampaikan oleh YBhg Dato’s Ida Suraya. Beberapa kelainan ditampilkan pada jenama ini berbanding pereka feysen yang berada di pasaran kini antaranya elemean rekaan dengan zip di sebalik susunan manik, sebelah bawah rekaan lain yang mengembang indah, dan juga cebisan fabrik kulit di bahagian atas belahan jubah. Ia cukup menampakkan lebih ranggi kepada si pemakai.

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015 - 21

Yang paling panting bagi penggemar fesyen adalah kualiti. Itu juga yang dititikberatkan oleh Pengasas dan Pereka Bianco Mimosa yang tidak berkompromi tentang kualiti fabrik, seni jahitan dan perincian mengunakan kerja tangan (hand made) di setiap rekaan bagi menjanjikan keselesaan kepada si pemakai.

Melihat pada koleksi yang diperagakan semalam, tidak dinafikan aku pun ada berkenan dengan beberapa pasang baju dan jubah! Wallaweh, memang cantik dan elegen. Harga pon boleh tahan!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Meh tengok koleksi baju raya 2015 Bianco Mimosa!

(slideshow – left & right to view)

Cantik kan? Aku berkenan sungguh dengan jubah tu. Nanti la kalau dapat bonus, gerenti ada yang rembat ni. Mungkin! Hehe..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tahniah kepada YBhg Dato’ Ida Suraya Mustapha berjaya mengeluarkan koleksi baju raya yang cantik dan elegen tahun ini!

Koleksi Raya Bianco Mimosa 2015

Website Online Bianco Mimosa Dilancarkan!

Bagi anda yang ingin memiliki koleksi raya 2015 Bianco Mimosa, boleh membuat pembelian online di laman web www.biancomimosa.com. Untuk melihat koleksi dengan lebih mudah, boleh ke akaun instagram @BiancoMimosaOfficial.

Laman web ini turut dilancarkan oleh Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge