i & Produk

Kipas Siling KDK Lima 5 Bilah Jadi Pilihan Seisi Rumah

kipas-kdk-3-600x242
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum… Selamat Sejahtera..

 

Masih ingat lagi entry ni   Tukar Kipas Siling Untuk Cantikkan Rumah… ? Selepas beberapa sebulan entry tuh di naikkan, alhamdulillah.. feedback yang baik dari rakan rakan ..Yang bagi tips sebelum membeli kipas siling berdasarkan kritria yang aku ingin kan…

 

Akhirnya, saya memilih kipas siling KDK Lima (5)  Bilah, model K14YG (GY) .. Fungsi  penting maksimumkan  keupayaan pengeluaran udara angin yang lembut.. dengan mencantikkan lagi ruang tv di rumah ni.. Selain tu  kelebihan dia seperti yang saya cakap sebelum ni, keselamatan pada device nya.

“Equipped with additional cut-off safety switch, Cut off Safety Device and Blade Safety Plate… “

Untuk pemasangan bilah kipas siling KDK ni, bagi saya agak mudah.. Sebab dalam beberapa minit je abe Neng kita dah siap pasang sebelum di gantung…  Saya jadi tukang tengok je la…sambil sambil tangkap gambar beliau.. hehe..tak membantu langsung kan? kekee…

Apa apa pun jom kita tengok sedikit gambar kerja pemasangan kipas siling KDK 5 bilah, ..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Unbox.. Kotak, Warranty..  Pemasangan Kipas SIling KDK

Tadaaaaaaa…. Siap Pasang..

Alhamdulillah..siap pemasangan, adik balik dari sekolah terus dia tanya… “Mana dapat kipas ni? apasal laju sangat kipas ni?” hahah.. tak sempat nak jawab lagi dia dah sambar remote yang terlekat kat dinding..testing kelajuan.. Mama pulak, “erm..boleh tahan.. angin kuat je dari kipas ni.. Pemilihan yang bagus..”  ..Syukur alhamdulillah.. Family suka dengan kipas siling yang baru… semuanya dari KDK Fans..  Terima kasih KDK fans…

Spesifikasi Kipas Siling KDK Model K14Y9-GY (140cm/56”)

p/s: Ermmm..sebenarnya, hari pertama je main remote..hari kedua dan seterusnya main switch on dan off je la.. hahaha…

#

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network