i & Lifestyle

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Seluruh Negeri

trial pmr 2012
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

 

Macam biasa setiap tahun saya akan post kan link download Kertas Soalan Peperiksaan Trial PMR 2012 .. atau Kertas Soalan Percubaan Trial PMR 2012 mengikut negeri..

 

Kat sini saya dah masukkan beberapa Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 dari beberapa buah Negeri.. Akan tetapi tak semua kertas soalan ada untuk semua subjek, dan tak semua skema jawapan ada untuk semua subjek.. Tapi saya akan usahakan cari untuk membantu adik adik berjaya mendapat keputusan cemerlang dalam PMR tahun ni.. Insya Allah..

Senarai Kertas Soalan Peperiksaan Trial PMR 2012 ..

# Bahasa-Inggeris 1 & 2

# Bahasa Melayu  1 & 2

# Matematik 1 & 2

# Geografi

# Kemahiran Hidup Bersepadu

# Pendidikan Islam

# Sains 1 & 2

# Sejarah

# Bahasa Arab..

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Kedah  –> http://goo.gl/1AYqY 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Sembilan  –> http://goo.gl/H1Qrc 

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Kelantan –>  http://goo.gl/9LO42 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Perak –> http://goo.gl/YTMF1 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Pulau Pinang  –> http://goo.gl/6jxVG 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012  SBP –> http://goo.gl/el0uH 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012  Negeri Selangor  –> http://goo.gl/SoQin 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang –> http://goo.gl/ThvMw

tak semua subjek mencukupi.. Ada yang ada soalan, tiada jawapan, ada yang ada jawapan, tiada soalan..

MAAF : Ini sahaja yang ada dalam SIMPANAN saya..

#

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network