i & Lifestyle

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Seluruh Negeri

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

 

Macam biasa setiap tahun saya akan post kan link download Kertas Soalan Peperiksaan Trial PMR 2012 .. atau Kertas Soalan Percubaan Trial PMR 2012 mengikut negeri..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

Kat sini saya dah masukkan beberapa Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 dari beberapa buah Negeri.. Akan tetapi tak semua kertas soalan ada untuk semua subjek, dan tak semua skema jawapan ada untuk semua subjek.. Tapi saya akan usahakan cari untuk membantu adik adik berjaya mendapat keputusan cemerlang dalam PMR tahun ni.. Insya Allah..

Senarai Kertas Soalan Peperiksaan Trial PMR 2012 ..

# Bahasa-Inggeris 1 & 2

# Bahasa Melayu  1 & 2

# Matematik 1 & 2

# Geografi

# Kemahiran Hidup Bersepadu

# Pendidikan Islam

# Sains 1 & 2

# Sejarah

# Bahasa Arab..

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Kedah  –> http://goo.gl/1AYqY 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Sembilan  –> http://goo.gl/H1Qrc 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Kelantan –>  http://goo.gl/9LO42 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Perak –> http://goo.gl/YTMF1 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Pulau Pinang  –> http://goo.gl/6jxVG 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012  SBP –> http://goo.gl/el0uH 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012  Negeri Selangor  –> http://goo.gl/SoQin 

Kertas Soalan Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang –> http://goo.gl/ThvMw

tak semua subjek mencukupi.. Ada yang ada soalan, tiada jawapan, ada yang ada jawapan, tiada soalan..

MAAF : Ini sahaja yang ada dalam SIMPANAN saya..

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge