Cari kerja part time di TaskV Kuala Lumpur
Macam ni la aku hari-hari kat rumah.. Selain masak untuk along aku, kerja aku ngadap laptop!

Hi,

Ramai tertanya-tanya, aku kerja apa sekarang. Penat aku nak ulang. OK aku cakap lagi.. Sekarang aku adalah seorang blogger sepenuh masa dan juga Social Media Consultant.

Semua kerja aku buat kat rumah. Kadang-kadang je pergi office kalau ada project.

Dalam masa yang sama aku buat kerja part time di rumah. Banyak kerja part time aku dah buat, kalau tengok di google macam-macam kerja ditawarkan. Cuma kena pandai cari. Kadang kala susah juga nak dapat sebab tak kena dengan job scope sendiri.

Cari kerja part time di TaskV Kuala Lumpur
Macam ni la aku hari-hari kat rumah.. Selain masak untuk along aku, kerja aku ngadap laptop!

Terbaru aku jumpa TaskV.com. Apa yang aku tahu, kita boleh cari kerja part time dengan mudah!.  Ini produk keluaran rakyat Malaysia ok!

TaskV.com Portal Cari Kerja Part Time di Rumah

Selepas puas pusing pusing kat TaskV.com, aku boleh kata TaskV.com merupakan sebuah portal untuk kita cari kerja kosong part time. Ye, part time sahaja. Portal ni bukan macam Jobstreet, MauKerja.my, JobsMalaysia dan lain lain.

Ini adalah portal dimana mereka outsource kerja kepada orang ramai. Mereka itu adalah orang yang tawar kerja dan orang ramai adalah kita yang cari kerja.

Kerja yang ditawarkan memang boleh dilakukan di rumah. Sesuai untuk suri rumah dan yang kerja flexible macam aku ni.

Perkara yang perlu tahu mengenai TaskV.com sebelum daftar!

  • Khas untuk yang mencari kerja part time
  • Wajib tahu asas bahasa inggeris, kerana urusan melalui email
  • Kerja datang dari pelbagai negara antaranya Amerika, United Kingdom, Canada, negara Eropah & Asia.
  • Tawaran kerja yang disenaraikan telah disahkan kesahihannya oleh team TaskV.com.
  • 3 rate bayaran kerja yang ditawarkan iaitu rate tetap, harian dan bulanan.
  • Bayaran melalui check, paypal, dan lain – Bergantung pada majikan anda bekerja.
  • Bayaran upah sebanyak  $25 – $750. bergantung pada kerja.
  • Jangan lupa subscribe untuk menjadi orang pertama terima senarai kerja part time yang baru di email mengikut scope kerja yang diinginkan.
  • Yang best kerja mengikut scope dan kemahiran. Bukan copywritter semata-mata.

9 kategori kerja part time yang ada di TaskV:

  • Admin Support
  • Business Services
  • Customer Service
  • Design & Multimedia
  • Networking & IT
  • Sales & Marketing
  • Software Development
  • Web Development
  • Writing & Translation

Amacam? Aku sebenarnya suka dengan platform yang disediakan TaskV.com. Sangat mudah nak cari dan buat kerja part time online.

Oh ya! TaskV.com ada yuran keahlian. Kalau nak akses bahagian senarai kerja kena daftar keahlian dahulu. Ada 5 pakej. Paling murah adalah pakej untuk setahun..

Yuran keahlian TaskV.com :

  • 1 Minggu – $7.00 ($1.00 sehari)
  • 1 Bulan – $17.00 ($0.56 sen sehari)
  • 3 Bulan – $27.00 ($0.30 sen sehari)
  • 6 Bulan – $37.00 ($0.20 sen sehari)
  • Setahun – $47.00 ($0.12 sen sehari)

[su_note]

Ops! Sabar-sabar. Memandangkan taskV.com baru dilancarkan, aku nak kasi promotion code untuk diskaun 70% untuk pakej setahun. Kat atas tuh ada tulis $47.00 setahun kan, kalau korang daftar dan pakai code ni, pakej setahun harga $14.49 je… Murah..

Nah.. Kupon Diskaun Pakej Setahun : REVIEW (valid sehingga 28 Feb 2015). Daftar sini.

[/su_note]

Cara nak daftar TaskV.com

1# Masuk TaskV.com.

Masukkan nama dan email di sebelah kanan website. Jangan lupa pilih scope kerja anda.

Cari Kerja part time di TaskV.com
Step 1 – Alert!
2# Klik link yang diberikan oleh TaskV.com

Masa aku daftar, link diberikan di page seterusnya selepas kita buat step 1. Kalau dapat di email, sila guna link di email.

3# Isi maklumat anda

Cipta login info anda, dan masukkan maklumat akaun serta promotion code yang aku berikan tadi..

Cari Kerja part time di TaskV.com
Step 3 – Cara claim Kupon di TaskV
4# Buat pembayaran melalui paypal!.

Yes, pembayaran hanya boleh dilakukan melalui paypal sahaja. Just login akaun paypal dan proceed.

Cara bayar TaskV.com dengan Paypal
Step 4 – Cara bayar TaskV.com dengan Paypal

Ok siap!..Nanti dia akan bagitau, payment berjaya!.

Mudah je sebenarnya nak daftar. Kalau tak ada akaun paypal, pinjam la kawan punya sat. Nanti bayar kat dia.

Hehe.. Let’s hunting!!! Kerja part time! Dah makin banyak kerja dalam senarai. Pilih mana suka!

Lepas ni yang nak cari kerja part time, boleh masuk taskv.com.

Cari kerja Part time di Kuala Lumpur
Hari hari cari kerja.. Kerja part time duk rumah je.,. Semoga misi 2015 tercapai!

9 COMMENTS

    • jawapan :
      1. For now english.. ramai dari negara luar.. Tulis artikel mmg banyak english la.. Tapi kalau xleh tang artikel n ada kepakaran lain macam web design, online tutors, freelance photographer pon boleh cari kerja situ.. bukan scope artikel je..
      2. yep.. fee dalam USD.. kalau guna promotion code dalam RM56 je

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge