i & Lifestyle

Kerana Sekolah Ada Dentist

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hai looo….  dentist dentist dentist.. aku pelik kenapa ada orang tak suka jumpa dentist masa sekolah.. walhal dentist la aku paling suka jumpa.. hakhak.. gigi sentiasa bersih dengan dentist!!..

 

Masa sekolah, bila dentist datang apa dia suh buat?? Dajah Satu – belajar gosok gigi dengan betul.. setiap hari kena bawak berus gigi, sebab kena gosok gigi dekat sekolah selepas rehat.. berlarutan sampai darjah 4..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

 

Tiap tiap tahun dentist datang cek gigi.. yang pasti sebelum kena cek , basuh dulu gigi dengan berkumur.. hahhaha..takut nanti dentist cakap gigi tak cuci bersih..wakakaka.. mesti selalu buat kan??

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tiap tiap tahun jugak, gigi kena tampal, tu la, makan gula gula tak hingat dunia… lepas tu gigi tak reti jaga… berlubang tampal, berlubang tampal.. every year…

 

But now, see la… berada di U, bukan di sekolah… dentist dah takda… kat sekolah dentist cari kita, tapi kat U kita cari denstis.. hukhuk… bukan free, bayar pulak tuh..

 

#Esok tak datang, lusa dentist panggil lagi, kalau tak datang lagi, tulat panggil lagi…

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge