i & Lifestyle

Kerana Sekolah Ada Dentist

Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hai looo….  dentist dentist dentist.. aku pelik kenapa ada orang tak suka jumpa dentist masa sekolah.. walhal dentist la aku paling suka jumpa.. hakhak.. gigi sentiasa bersih dengan dentist!!..

 

Masa sekolah, bila dentist datang apa dia suh buat?? Dajah Satu – belajar gosok gigi dengan betul.. setiap hari kena bawak berus gigi, sebab kena gosok gigi dekat sekolah selepas rehat.. berlarutan sampai darjah 4..

 

 

Tiap tiap tahun dentist datang cek gigi.. yang pasti sebelum kena cek , basuh dulu gigi dengan berkumur.. hahhaha..takut nanti dentist cakap gigi tak cuci bersih..wakakaka.. mesti selalu buat kan??

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

 

Tiap tiap tahun jugak, gigi kena tampal, tu la, makan gula gula tak hingat dunia… lepas tu gigi tak reti jaga… berlubang tampal, berlubang tampal.. every year…

 

But now, see la… berada di U, bukan di sekolah… dentist dah takda… kat sekolah dentist cari kita, tapi kat U kita cari denstis.. hukhuk… bukan free, bayar pulak tuh..

 

#Esok tak datang, lusa dentist panggil lagi, kalau tak datang lagi, tulat panggil lagi…

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network