Hai looo….  dentist dentist dentist.. aku pelik kenapa ada orang tak suka jumpa dentist masa sekolah.. walhal dentist la aku paling suka jumpa.. hakhak.. gigi sentiasa bersih dengan dentist!!..

 

Masa sekolah, bila dentist datang apa dia suh buat?? Dajah Satu – belajar gosok gigi dengan betul.. setiap hari kena bawak berus gigi, sebab kena gosok gigi dekat sekolah selepas rehat.. berlarutan sampai darjah 4..

 

 

Tiap tiap tahun dentist datang cek gigi.. yang pasti sebelum kena cek , basuh dulu gigi dengan berkumur.. hahhaha..takut nanti dentist cakap gigi tak cuci bersih..wakakaka.. mesti selalu buat kan??

 

Tiap tiap tahun jugak, gigi kena tampal, tu la, makan gula gula tak hingat dunia… lepas tu gigi tak reti jaga… berlubang tampal, berlubang tampal.. every year…

 

But now, see la… berada di U, bukan di sekolah… dentist dah takda… kat sekolah dentist cari kita, tapi kat U kita cari denstis.. hukhuk… bukan free, bayar pulak tuh..

 

#Esok tak datang, lusa dentist panggil lagi, kalau tak datang lagi, tulat panggil lagi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge