i & Lifestyle

Keputusan Perlawanan Piala Malaysia 30 Ogos 2014

Piala Malaysia 2014 Astro Arena
Written by Norfanil

Assalamualaikum.

Tak tercapai nak letak link live streaming Terengganu vs Kedah malam ni. Rumah saya tak ada astro channel 802. Yang ada astro arena 801.

Jadi, terpaksa la cari live streaming untuk tengok perlawanan Terengganu vs Kedah. Tapi tak kesampaian sebab server asyik down je. Papa pun tak dapat tengok. Huhu..

Keputusan penuh perlawanan hari ini

Keputusan FT:
PDRM 1-1 Selangor 
11′ Andik (SEL)
85′ Alafi Mahmud (PDRM)

Sarawak 1-1 Perak
61′ Mokhtar (SAR)
77′ Marco Tulio (PRK)

Terengganu 2-2 Kedah
36′ Ashari Samsudin (TER)
45+4′ Baddrol Bakhtiar (KED)
68′ Namkung Woong (KED)
78′ Ismail Faruqi (TER)

Sime Darby 2-1 PBDKT T-Team
15′ Mateo Roskam (SDA)
28′ Dzulfahmi (SDA)
50′ Jimmy Mulisa (TTM)


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge