i & Makan

Kek Lapis Sarawak Online Semenanjung dari Selera Sakura

Tempahan kek lapis sarawak semenanjung
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Setelah lama mengidam kek lapis lepas beli masa gi Sarawak harituh, semalam sampai juga kek lapis tempahan online dari semenanjung iaitu dari Kak Sunah.

Dah lama nak beli, minggu lepas tak sempat nak beli sebab dah full booked. So cepat cepat booked dari Kak Sunah untuk minggu ni.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Ada dua jenis aku tempah. Kek Lapis Perigi Biru dan Kek lapis Idola.  Kek Lapis Perigi Biru warna dia biru dan kuning dan beperisa horlick. Untuk Kek Lapis Idola berperisa coklat. Warna dia kuning dan koko.

Kek Lapis Sarawak untuk di tempah

Kek lapis sarawak size 2′ x 8′.. Harga each RM25

Antara dua ni, saya sangat sangat suka dengan Kek Lapis Sarawak Perigi Biru. Favourite ni. Memang pada awal dulu nak makan yang horlick. Dulu masa Majlis Kahwin kak Sunah di Sarawak makan yang Horlick. Memang homemade kak Sunah sendiri. Sedap oi..

Akhirnya terlaksana juga apa yang di idamkan bila dapat buat tempahan Kek Lapis Perigi Biru perisa horlick!. yumm..

Untuk mereka yang nak tempah kek lapis sarawak di semananjung, betul betul ori Sarawak, boleh contact Sunah, di whatsapp. Penghantaran akan di lakukan melalui pos laju memandangkan kak Sunah sekarang menetap di Johor. Dalam masa 1-2 hari kek akan sampai ke rumah.

Antara tempahan kek lapis yang anda boleh buat..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tengok –> resepi Kek Lapis Sarawak dari kak Sunah

…. nanti dapat gaji nak tempah lagi Kek Lapis Perigi Biru.. tapi nak pos ke Terengganu untuk my mom!.. yumm…

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge