i & Produk

Keistimewaan Produk Zarra Sinar Puteri

Produk Zarra Sinar Puteri
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Perasan tak logo produk kecantikan Zarra di Instagram artis tempatan yang dicalonkan dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2015?

Kalau anda nak tahu, Produk muka Zarra merupakan penaja rasmi ABPBH tahun ini. Alhamdulillah, kebetulan pula dan tak disangka, rezeki orang kata bila aku berpeluang menjadi pengguna produk muka Zarra.

Produk Muka Zarra Sinar Puteri

Produk Zarra diasaskan oleh merupakan produk penjagaan muka yang bertaraf antarabangsa dengan kualiti yang tinggi dan menggunakan bahan bahan dari Gred A.

Senarai Produk dan Harga Zarra Sinar Puteri:

  • Zarra Zaria Red (4 dalam 1) – RM 120 RM70
  • Zarra Krim BB++ Kolagen – RM 38
  • Zarra Masker Kolagen – RM45
  • Zarra Seri 7
    1. Zara seri 7 Intensif – RM78  (Khas untuk remaja lewat 20-an)
    2. Zarra seri 7 Pencerahan  – RM78 (Khas untuk 30 tahun dan keatas)
    3. Zarra seri 7 Regenerasi Vitamin C – RM68 (Untuk semua pengguna)

Kalau tengok pada harga produk Zarra, yes, harganya bawah dari RM100. Agak murah la sebab seperti dinyatakan, produk Zarra ni produk antarabangsa.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Produk Zarra Sinar Puteri Krim Malam Produk Zarra Sinar Puteri Pencuci Muka Penyegar dan toner Produk Zarra Sinar Puteri Pencuci Muka Penyegar dan toner

Penggunaan Pencuci muka dan penyegar Produk Zarra

Step 1 dan 2 : Penggunaan pencuci muka dan penyegar (Toner)

Penggunaan Kolagen BB Krim Produk Zarra

Step 3 dan 4 : Gunakan krim siang dan krim BB Kolagen

Keistimewaan Produk Zarra Sinar Puteri

Selepas sebulan aku mencuba Produk Zarra Set Penjagaan Harian ada beberapa keistimewaan yang ada pada produk Zarra. Selain itu, produk Set 7 juga dilihat mempunyai kesan elok pada pengguna.

1. Lebih Murah

Seperti aku cakap sebelum ni, memang produk Zarra penjagaan harian lebih murah. Untuk 1 set boleh dapat dengan harga RM70. Boleh diguna selama sebulan. Kalau pandai jimat lagi la lama.

2. Aroma Rose

Produk Zarra ada bauan aroma Rose. Terutama pencuci muka. Fuh.. memang kuat la bau dia. Aku bile ada bau wangi ni excited la jugak.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tapi pesanan, kalau muka sensitif cek dulu produk takut produk yang ada pewangi ada kesan pada muka.

3. Bebas jerawat

Tak dinafikan produk ni boleh menghalang kehadiran jerawat di muka. Aku punya muka sejak beberapa minggu ni sangat la selesa. Tangan tak rasa nak menggaru muka sebab jerawat dah dua tiga minggu tak keluar. Kalau keluar time period kejap je surut balik.

4. Anti penuaan

BB Krim Kolagen dan Mask Kolagen khas untuk anti penuaan. Yang anti-penuaan ni la menjadi pilihan pengguna produk Zarra.

Biasa kita dengar, orang guna kolagen rumpai laut untuk anti-penuaan, tapi yang istimewa produk Zarra adalah mereka menggunakan ekstrak Jagung sebagai kolagenHasil kajian R&D, ekstrak Jagung lebih berkesan dari rumpai laut.!

5. Merawat masalah dari penggunaan produk terdahulu

Ini yang special dengan set 7. Kalau anda mengalami masalah kesan dari penggunaan produk terdahulu yang menggunakan bahan kimia terlarang, elok cuba Produk Zarra Set 7 untuk merawat balik kulit muka.

Sekiranya anda nak cuba Produk Zarra boleh dapatkan di produk di web dan facebook:

Zarra Sinar Puteri
Website : www.Zarra.my
Facebook : www.facebook.com/ZarraBeautyline

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge