i & Lifestyle

Karok Hujung Minggu di Pusat Karaoke K Song Klang Parade

Karok Hujung Minggu di Pusat Karaoke K Song Klang Parade
Written by Norfanil

Karok Hujung Minggu di Pusat Karaoke K Song Klang Parade | Sekali sekala lepas kan stress di hujung minggu pergi Karaoke. Sebenarnya jarang pergi. Tapi sebab dah lama tak enjoy so follow la kawan-kawan pergi Karok.

Sepanjang 9 tahun berada di Kuala Lumpur dan Selangor, ini kali ke dua pergi Karok. Memang best bila pergi ramai-ramai. Meriah weh.

K Song Family KTV Klang Parade antara pusat karaoke termurah. Berada di Tingkat 3 Klang Parade. Tak susah pun nak cari. Ada diskaun dan bilik pun luas.

Bilik VIP di Pusat Karaoke K Song Klang Parade hanya RM35.

Kami dalam 15 orang. Jadi kami pilih 1 bilik sahaja. Bilik VIP. Tapi bila ramai ni lama la juga kan nak tunggu turn nak menyanyi. Jadi pilihan terbaik, cari lagu yang boleh menyanyi ramai ramai atau duet.

Kalau nak nyanyi solo pon boleh. Tapi kena lagu yang orang lain tahu la. Kalau tak krik krik jadi haa..

Dalam bilik vip ada 3 TV dan juga 2 monitor. Dihindangkan dengan makanan ringan seperti sosej, nugged dan juga air kosong.

Karok Hujung Minggu di Pusat Karaoke KSong Klang Parade

Harga Bilik di Pusat Karaoke K Song Klang Parade

Bilik Karaoke di Pusat Karaoke K Song Klang Parade terbahagi kepada 2 kategori. Bilik biasa dan bilik VIP. Setiap kategori pula terbahagi kepada 3 bilik ikut saiz dan kapasiti.

Harga untuk setiap bilik berbeza ikut saiz dan juga waktu. Happy Hour pada pukul 10 am- 7pm atau Peak Hour selepas pukul 7pm.

Karok Hujung Minggu di Pusat Karaoke KSong Klang Parade

Boleh dikatakan banyak juga la lagu yang kami karok. Tapi saya tak pegang mic. Hanya dorang yang pegang mic. Maklumla, suara tak sedap.

Tapi kan, kalau pergi karok tak perlu suara sedap. Sebab karok hanya untuk hiburan kan? hehe..

Antara lagu kami karok. Dengarla ye.

ini Juara Karaoke. Sedap sore… Nadia Johari..

and lagu faveret saya..

Thank you korang , memang sporting habis. hehe. Enjoy malam tu sampai sakit kepala.. hahaha..

K Song Family KTV Klang Parade
Lot 5F.20-23, Level 5,
Klang Parade. No.2112, KM2,
Jalan Meru, Klang, Selangor

Facebook : K Song Family KTV Klang Parade
Instagram : K Song Family IG


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge