i & Lifestyle

Kain Pasang Murah & Cantik dari Japanese Cotton

Kain Pasang Ombak Salju
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum…

Lama dah tak menulis.. Alhamdulillah masih rezeki disini. Haritu dah tulis pasal Kain Pasang Anzalna, fuh.. Memang meriah betul, sekejap je habis stok.

Sekarang ni nak bagitau, ada satu kedai online yang jual Kain Pasang Murah dan super duper cantik. Kain dia exclusive dan limited edition. Kalau lambat memang tak sempat la.

Kain Pasang Murah

D’Jenna Exclusive salah 1 kedai online yang menjual kain pasang murah dari jenis Japanese Cotton. Kain dia lembut dan juga tidak panas. Berbeza dengan Cotton biasa, lebih keras. Kalau pakai boleh nampak keras. Tapi Japanese Cotton tak, ia lebih lembut dari biasa.

Menurut Kak Jannah, Design yang dijual sangat limited dan Exclusive. Setiap bulan akan ada 3-5 corak baharu yang akan diimport dari luar, dan semestinya, kena sambar dengan cepat.

Membekalkan kain berkualiti tinggi gred AAA dan mempunyai demand yang tinggi menjadi satu kelebihan untuk menjual Japanese Cotton.

Kain ini dijual pada harga RM70 untuk 4m sepasang baju kurung. Harga tidak termasuk pos.

Ciri-ciri Japanese Cotton

1- Merupakan kain paling eksklusif kerana

a) Halus
b) Ringan
c) Berkualiti Gred AAA

2- Mempunyai ciri khusus

a) Daya menyerap lebih bagus
b) Harga sedikit mahal dari cotton lain sebab kualitinya
c) Permukaan kain lebih halus,
d) Sesuai untuk buat baju kurung, jubah, skirt, kemeja, sampin mengikut design atau blouse.
e) Warna lebih awet
f) Tahan lama

Kain Pasang Borong

Bagi anda yang nak borong kain Japanese Cotton dengan kuantiti minima 10 pasang, boleh berbuat demikian. Bergantung pada stok yang ada.

Harga borong RM55 sepasang tidak termasuk pon.

Minimum 10 pasang.

Koleksi Hot Selling Kain Pasang 2016

Ini antara koleksi hot selling yang menjadi bualan penggemar Japanese Cotton. Berdesup laju habis stok.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016
Kain Pasang Ombak Salju

Kain Pasang Ombak Salju

Kain Pasang Songket Kencana

Kain Pasang Songket Kencana

Kain Pasang Songket Kencana

Kain Pasang Songket Kencana

Kain Pasang Anzalna V4

Kain Pasang Anzalna V2

Kain Pasang Anzalna V2

Dan banyak lagi..

Sekiranya anda nak tengok catalog Kain Pasang Japanese Cotton,

boleh ke website

www.djennaexclusive.blogspot.com

atau facebook di bawah

Nak jadi agen? Atau Borong? Whatsapp terus 018.322 9787

#

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network