i & Lifestyle

Kain Pasang Japanese Cotton Murah Untuk Hari Raya!

Koleksi Kain Pasang dari Japanese Cotton Murah
Written by Norfanil

Hi, nak raya dah. Masih mencari kain pasang untuk buat baju raya? Meh kita kongsi kain pasang dari Japanese Cotton Murah untuk korang.

Sekarang memang ramai yang cari Japanese Cotton / Cotton Jepun untuk buat baju raya. Tak kira baju kurung biasa atau baju kurung moden.

Macam mana ciri-ciri Japanese Cotton? Ha.. meh nak bagi tahu.

Ciri-ciri Japanese Cotton

1- Merupakan kain paling eksklusif kerana

a) Halus
b) Ringan
c) Berkualiti Gred AAA

2- Mempunyai ciri khusus

a) Daya menyerap lebih bagus
b) Harga sedikit mahal dari cotton lain sebab kualitinya
c) Permukaan kain lebih halus,
d) Sesuai untuk buat baju kurung, jubah atau blouse.
e) Warna lebih awet
f) Tahan lama

Ha, nampak bertapa kualitinya Japanese Cotton ni.

Koleksi Kain Pasang Japanese Cotton Yang Sangat Sesuai dan Cantik!

Koleksi kain pasang ni saya ambil dari penjual. Saya ambil yang cantik dimata saya je la.. heh. Koleksi ni mix & match dimana korang akan tengok 2m untuk baju dan 2 m untuk kain.

Memang cantik.. saya tak tipu!..

Jom usha!

Koleksi Kain Pasang dari Japanese Cotton Murah

Exclusive Design Batik Pua Kumbu

Boleh tengok lagi warna matching yang lain di >> SINI <<

.

Kain Pasang dari Japanese Cotton Murah

Exclusive Design Sisik Diamond

Boleh tengok lagi warna matching yang lain di >> SINI <<

.

Kain Pasang dari Japanese Cotton Murah 3

Exclusive Design Petak Kecil

Boleh tengok lagi warna matching yang lain di >> SINI <<

.

Kain Pasang Japanese Cotton Murah Untuk Hari Raya 4

Exclusive Design Sisik Kecil 2 Tone

Boleh tengok lagi warna matching yang lain di >> SINI <<

.

Kata pemilik D’Jenna, ada banyak lagi sebenarnya kain pasang murah Japanese Cotton ni tapi tak keluarkan lagi corak-corak lain.

Boleh tengok kat page dorang >>D’Jenna << atau contact no dibawah.

pemborong kain pasang japanese cotton

Bagi anda yang nak buat baju combo 1 family, memang sesuai la. Boleh buat ikut corak atau ikut warna. Memang serasi. Warna pun mudah nak dapat untuk padanan dengan baju melayu lelaki. Oh by the way, Japanese cotton sesuai juga untuk buat baju melayu dan kemeja. Tak percaya?

Cuba la…. buat baju dari kain pasang japanese cotton. Gerenti cantik…

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge